2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره اون اعداد تقریبی باید حتما آزمایشم بدی ..فکر کنم برا اطمینان بیشتر میفرستن آمنیوسنتز که کاملا مطمئن شن بچه مشکلی نداره...امیدت به خدا باشه ان شاالله که سالمه سالم

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
۲/۹,گفت حتی ۳هم دیده شده

تو چند هفته و چند روز

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
آره اون اعداد تقریبی باید حتما آزمایشم بدی ..فکر کنم برا اطمینان بیشتر میفرستن آمنیوسنتز که کاملا مط ...

انشاالله خدا بعد دو سال بهم داده حالا اینطوری ،اره قراره برم پیش ی دکتری 

برو سل فری بده انشالله چیزی نیس ۹۹درصد موارد سالم بوده😍بچتم پسره شک نکن چون عدد ان تی پسرا همیشه بیشتره

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
اصلا برام جنسیت مهم نیست ،لطفا برای سلامتیش دعا کنید ممنونتون میشم

خواهرشوهرمم عددش بالا بود آمینو داد سالم بود بچه .انشالا که بچه ی شما هم سالمه واسه خیلیا اینجوری پیش اومده و سالم بوده بچه

اصلا برام جنسیت مهم نیست ،لطفا برای سلامتیش دعا کنید ممنونتون میشم

سعی کن امینو ندی خیلی میگن درصد سقطو میبره بالا سل فری بده ی ازمایش خون سادس فقط هزینش زیاده یکم😥حتمااااا سالمه شک نکن عزیزجان نذر کن 

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷