2777
2789
اگر اون غذا رم بهش ندی شک نکن اخلاقش از اینیم که هست چند برابر بدتر میشه😕 حتما مشکل شما جای دیگست..

مشکلش کله شقیه همین یکی هم زیادی کوتاه اومدن من 😔

واسه حاجتم میشه صلوات بفرستین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=142181267]از کجا میدونی وقتی تو تاپیک تو گذاشتم حرفتو قبول میکنم .نخود هر آش نشو [/QUOTخانم محترم بهتره قبل از انجام کاری اجازه بگیری حتی گذاشتن یه پست متفرقه تو تاپیک یکی،،،،ختم زیارت عاشورا گرفتی به حرمتش قبلش اجازه بگیر ،،،،مطمین باش اگه منم تاپیک میزدم میومدی و پستتو میزاشتی 

اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن  
[QUOTE=142181267]از کجا میدونی وقتی تو تاپیک تو گذاشتم حرفتو قبول میکنم .نخود هر آش نشو [/QUOTخ ...

اجازشو گرفتم و لینک و گذاشتم فک نمیکنم کسی اذیت بشه .چرا واسه هر چرت و پرت گفتن اعصابتون خورد نمیشه ولی یه لینک زیارت عاشورا انقد اذیتت کرد‌.مطمئن باش تو تاپیک تو نمیزارم دستم نمیره که بزاره