2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت نتیجه دیدی ازشبقیه درسا چی

من جفتش برام خوب بوده بافرمول بیست دهم 18 شدم 

در طول سال نمیخوندم زیادمثلا هر درس در حد یک دور خوندخ بودم تاحالا 

یازدهم هم همینطور و با ماجرای بیست18 شدم ولی بنظرم درسنامه بهتری داشت 

برای زیست و عربی و زبان قطعاااا ماجرای بیستت

خیلییی خوبه

شیمی و فیزیک و ریاضی هم فرمول بیست چون سطح سووالاش برای نهایی خوبه  

اما درسنامه ای شیمی و فیزیک من دیدم ماجرای بیست بهتر بوده اما سوالاش بدرد نهایی نمیخوره

مهرماه بیست پکش خوبه 

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

من جفتش برام خوب بوده بافرمول بیست دهم 18 شدم در طول سال نمیخوندم زیادمثلا هر درس در حد یک دور خوندخ ...

مرسی بابت راهنماییت 

ما واسه فارسی دبیرمون یه جزوه داده بنظرت نگیرم اونو همین ماجرا رو بگیرم اوکیه 

زیست و عربی و زبانم قبلا خودت از رو همینا خوندی نهایی خوب دادی؟ 

من خیلی گیرم روی این قضیه میخوام یکیو بگیرم که بدونم نتیجه میده آخرش نخونم بعد بگم اشتباه کردم اگه با فلان کتاب میخوندم نتیجه بهتری  میداد 

راستی تا حالا از اون کتاب که بانک نهایی توش هست استفاده کردی بنظرت خوبه بگیرم 

واسه تخصصی ها شاید نگیرم البته زیست ماجرا رو دارم ولی بقیه میخوام با جزوه دبیرایی که ویدیو میبینم پیش برم مثلا کرمی گفت همین جزوه خودم واسه نهایی اوکیه شیمی هم فراهانی رو میبینم فقط فیزیکو نمیدونم چون هنوز دبیر ندارم