من یه شارژ به شما بدهکارم ،تو تاپیک نظر سنجیم،جم بشید اونجا،من شارژو میذارم،یه پنجی هست آخه یه پنجی هم صبح گذاشتم،اما خواهشا اگر نظر ندادید برش ندارید،البته الانم نظر بدید مشکلی نیس،من رفتم تو اون تاپپیکم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از خوردن بستنی قیفی در خیابان خجالت نکش😊🍦از اینکه بایستی و از سوژه ای که خوشت آمده عکس بگیری📷🌱از اینکه بنشینی کنار کودکِ فال فروش و با او درد و دل کنی😌❤ از اینکه در کوچه با بچه ها دنبال بازی کنی🤗🏃🏻♀️ از ابراز علاقه کردن به کسی که دوستش داری💖 از عصبانی شدن...از بلند خندیدن....از گریه کردن های بی دلیل....از کنار گذاشتن آدم هایی که تو را نمی فهمند....✅خجالت نکش!👏🏻 عمرِ هیچ کس قرار نیست جاودانه باشد🌾برای خودت زندگی کن!🌸💚🌱♡
از خوردن بستنی قیفی در خیابان خجالت نکش😊🍦از اینکه بایستی و از سوژه ای که خوشت آمده عکس بگیری📷🌱از اینکه بنشینی کنار کودکِ فال فروش و با او درد و دل کنی😌❤ از اینکه در کوچه با بچه ها دنبال بازی کنی🤗🏃🏻♀️ از ابراز علاقه کردن به کسی که دوستش داری💖 از عصبانی شدن...از بلند خندیدن....از گریه کردن های بی دلیل....از کنار گذاشتن آدم هایی که تو را نمی فهمند....✅خجالت نکش!👏🏻 عمرِ هیچ کس قرار نیست جاودانه باشد🌾برای خودت زندگی کن!🌸💚🌱♡