2777
2789

نمیدونم

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره زیاد...تا دلت بخاد...چهار سال افسردگی شدید داشتم...صد بار جلو روش خودمو زدمو گریه کردم..بغل گرفتن پیشکشم...

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤
آره زیاد...تا دلت بخاد...چهار سال افسردگی شدید داشتم...صد بار جلو روش خودمو زدمو گریه کردم..بغل گرفت ...

منم همش جیغ میکشم جلوشو گریه میکنم امکان داره افسردگی گرفته باشم

منم همش جیغ میکشم جلوشو گریه میکنم امکان داره افسردگی گرفته باشم

شاید عصبی هستی..

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤
امروز فقط نگاش میکردم انگاری نمیتونستم بغلش کنم

تازه پریشب با شوهرم دعوام شد اونم خیی نق میزد چند تا اروم زدم به بازوش بیچاره فک کرد دارم بازی می کنم میخندید منم پا شدم رفتم تو حیاط که نزنمش😭

مادر دو فرشته

من هر بار حالم بد میشه اینطوری میشم

چند وقته زایمان کردی؟

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
حس عذاب وجدان داری درکت می‌کنم منم بعضی وقتا اینجور میشم ولی خب ما هم آدمیم بعضی وقتا کم میاریم  ...

اشکای دخترم داشت میریخت ولی اصلا دلم نمیخواست بغلش کنم ولی الان خیلی ناراحتم واسش