2777
2789
عنوان

چقد زنا بی حیا شدن🤐🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 3284 بازدید | 47 پست
وایی مگه میشه😂 چطوری معلوم بود که متوجه شدی

باسنش خیلی شل بود بعدشم لباسش بلند حریر بود بخدا پیرمرد همچی نیگا میکرد

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر زنه هم می دونه

شوهر زنه نه نميدونه 

اما خانواده همسرم همه ميدونن شوهر من تاييد هم ميكنه كارشو كسي خونه نيست خونه پدرشوهرمم مياد

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....
وای خدا من بودم نگاه می کردم بعضی ها دیگه مریضن و جنون دارن🤣

واقعا ببین من اگ جای کسی بودم از حرص خودمو جر میدادم اخه چ وضشه دیگه بی حیایی هم حدی داره 

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
شوهر زنه نه نميدونه  اما خانواده همسرم همه ميدونن شوهر من تاييد هم ميكنه كارشو كسي خونه نيست خ ...

زن داره برادرشوهرت

من اصلا از عنوان استارتر ناراحت نشدم چون اصلا به خودم نگرفتم، وقتی میدونم مشکلی ندارم واسه چی به خودم بگیرم و ناراحت شم.. همین حرفا روزی هزار بار درمورد مردا زده میشه که مردا همشون فلانن و بیسارن، مایی که مردای خوب تو خانوادمون زیادن ناراحت میشیم از جمع بستن، میبینم پدرم، برادرم، شوهرم چقدر زحمت میکشن و تموم دغدغشون راحتی و آرامشِ خانواده‌ست، بعد اینجا میان میگن مردا همشون کثیفن، من خستگی شوهرمو میبینم دلم میسوزه ، بهشون میگم جمع نبندین مردا همشون بد نیستن، اونوقت یه عده میان فحش میدن که چرا مرد پرستی😐😐 خلاصه که بد و خوب همه جاییه، ما فقط باید مراقب رفتار خودمون باشیم که خطا نکنیم

🖤

این قدر دیدمو شنیدم که عادی شده. قبلا با برادر شوهرت دوست نبوده تو دوران مجردی

ن دوسال پيش همو ديدن و دوست شدن باهم زنه ي پسر حدوداً ١٠ساله هم داره

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....
ن برادر شوهرم مجرده خانمه شوهر داره ي بچه هم داره

وای خدا لعنتش کنه الهی کرونا بگیره بی شرف

پناه بر خدا آخرالزمان شده ادم وحشت میکنه

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
باز بگید چ ربطی داره حجاب خب اینجور زنا خونه خراب کن نیستن از ماست که برماست 

‌کاملا موافقم باهات.

خدا لعنت کنه .

زنا اگه کرم نریزن مردا خطا نمیکنن

میشه برا حاجت روایی منم یه صلوات مهمونم کنید؟؟