2777
2789
عنوان

منفی بودن خانواده

304 بازدید | 21 پست

بچه ها کمکم کنید،چکار کنم منفی و ناامید بودن اعضای خانوادم روم تاثیر نذاره،به خدا دیگه دارم خفه میشم از بس برای هر کاری منفی هستن،من میخوامم امید داشته باشم میخوام مثبت باشم،میخوام با مثبت نگری زندگیمو تغییر بدم،اگه بزارن !!نمیتونممجدا ازشون زندگی کنم شما بگین من چکار کنم؟

مامان منو ببینی می مونی اصلا. ساعت 12 بیدار میشه. یه صبحونه ی سردستی میخوره. بالش میندازه وسط اتاق دراز می کشه زل میزنه به سقف یا تلویزیون. همش حالت صورتش غمگینه

تا قبل عید سرکار میرفتم. الانم دارم دنبال کار میگردم فقط اینجا نباشم

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامان منم همینه.فقط منفی میده نمیتونی  نباید بکنی کار بدیه به هیج جا نمیرسی ولی خب یه گوشم ...

مامان من نه تنها خودش کاری نمیکنه منم میخوام انجام بدم فقط میگه ولش کن. میخوام ژله با میوه درست کنم میگه ولش کن. میگم میخوام فلان کتابو بخونم میگه حوصله داریا ولش کن... اصلا کلافم می کنه

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
از چه نظر منفین ؟؟ چند بار خلافشو بهشون ثابت کن و بگو دیدین انقدرها هم که میگفتین بد شانس نیستیم&nb ...

برای هرکاری همش میگن نمیشه نمیشه،ما شانس نداریم،همش ناامیدی،من تکم تو خونهکه میخوام حسم مثبت باشه،احساس میکنم منفی بودن بودن اونا رو خواسته های من تاثیر داره،چون با عث استرسم میشه!

برای هرکاری همش میگن نمیشه نمیشه،ما شانس نداریم،همش ناامیدی،من تکم تو خونهکه میخوام حسم مثبت باشه،اح ...

حتما تاثیر داره روت  ولی بگو نه اصلا هم اینطور نیست میشه خیلیم خوب میشه مگه مردم چین 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
مامان منو ببینی می مونی اصلا. ساعت 12 بیدار میشه. یه صبحونه ی سردستی میخوره. بالش میندازه وسط اتاق د ...

من بابام اینطور صبح که از خواب بیدار میشه همش با اخم و چهره غمگین،مامانمم که تقزیبا داره میشه مثل بابام،واقعا خسته کنندس،دلم میخواد خونمون دوطبقه بود که برام خودم حدا زندگی میکردم

مامان من نه تنها خودش کاری نمیکنه منم میخوام انجام بدم فقط میگه ولش کن. میخوام ژله با میوه درست کنم ...

😂😂😂😂

نه مامان من نمیدونم چرا از اینکه من کار کنم متنفره:/

مامان من شغلای تو شرکتی و اینارو میپسندید منم برعکس نه اعصاب درس خوندن دارم نه چیزی

16 سالگی گفتم میخوام برم عکاسی فیلم برداری یاد بگیرم 

چنااان غوغا بپا کرد منننننن نمیذارممممم تو بری با عروس دوماد 2 روز شمااال بمونیییی و....

هیچی منم جیییییغ مننننن میرممممم بابام اجازه میده تو چیکار داریییییی و...

خلاصه در سن 16 سالگی 2 هفته قهر کردم رفتم خونه مادربزرگم😂 بابام اومد دنبالم گفت بیا خودم ثبت نامت میکنم برو یاد بگیر ول کن مامانتو

الان 18 سالمه ماهی 4 حقوقمه باااااز غر میزنه که تو مدرک تحصیلی نداری :/

میگم خب آدم درس میخونه که استقلال مالی بگیره وقتی من بدون درس میتونم انقدر مستقل باشم مغز خر خوردم مگه خب عمرمو هدر بدم:/

😂😂😂😂 نه مامان من نمیدونم چرا از اینکه من کار کنم متنفره:/ مامان من شغلای تو شرکتی و اینارو میپ ...

آفرین عزیزم کار خوبی کردی که تخصص داری. 

چرا همین رشته را توی دانشگاه ادامه نمیدی؟

مامان من نه تنها خودش کاری نمیکنه منم میخوام انجام بدم فقط میگه ولش کن. میخوام ژله با میوه درست کنم ...

باور کن دیروز میخواستم شیشه هارو تمییز کنم،با چه ذوق و شوقی،همش میگفت خسته شدم ولش کن سرسری پاکش کن،منم گفتم نمیخواد نردبان رو بگیری یا شبشه پاک کن رو بدی دستم خودم مرتب میرم بالا میام پایین کارامو انجام میدم!

من بابام اینطور صبح که از خواب بیدار میشه همش با اخم و چهره غمگین،مامانمم که تقزیبا داره میشه مثل با ...

بابای من سرکاره بیرونه مامانم تاثیر نمیذاره روش. فوقش بابام دیرتر میاد خونه. ولی بابای تو خونه باشه طبیعتا رو مادرت تاثیر میذاره

😂😂😂😂 نه مامان من نمیدونم چرا از اینکه من کار کنم متنفره:/ مامان من شغلای تو شرکتی و اینارو میپ ...

چقدر خوب💖 خوبه که نذاشتی غصه تو دلت بشینه