2777
2789
عنوان

بهترین هدیه برای تولد همسر چی میتونه باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 79 پست
پیراهن ساعت کت و شلوار عطر خلاصه یه جیزی که استفاده کنه دیگه

خیلی ممنون دوست عزیز بابت پیشنهادتون 

ولی نمیتونم برم بیرون آخه 

به خودش میگم بخر میگیرم دوباره میدم بهش😂

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حفظشون کنه امید خدا بشن چراغ دلت قدمشون پرخیروبرکت خیلی خوشحال شدم انرژی مثبت امروزو از شما گرفت ...

خدارو شکررررر 

منم از خوشحالی شما خوشحال شدم واقعا میگم 😍

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
من همشون برام در ی حد هستن از نظر اولویت خرید از چرم مشهد. کیف پولش سال قبل200خریدم، دیگه کیف اداری ...

ممنونم 

چرم مشهد حضوری میری خرید یا نتی ؟

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
ممنونم  چرم مشهد حضوری میری خرید یا نتی ؟

قبلا انلاین خرید کردم. اما شعبه ی نزدیکمون هم دارن، اینبار حضوری میخرم 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
دیگه من با شناخت از همسر خودم گفتم. چون در طول سال همش برای من خرید میکنه و از چیزایی ک خودش دوس دار ...

دقیقا منم همین طوره زیاد برای خودش خرید نمیکنه 

مناسبتا که میخوام بخرم از قبل میگه ولخرجی نکنی یا فلان چیز رو نخری 😤

بی زحمت آدرس میدی عزیزم  منم تقریبا نزدیک شمام

شعبه احمد آباد 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
فکردم تو پیروزی شعبه جدید زدن  احمدآباد که بازم دوره 😓

نه توو پیروزی ندیدم. نه دیگه تا راهنمایی و احمداباد ک راهی نیست

ماشین ندارم دسته همسرمه  سخته برم اون اطراف

اهان. توو برج سلمان هم شعبه داره ک بازم باید تا راهنمایی بری

اهان. توو برج سلمان هم شعبه داره ک بازم باید تا راهنمایی بری

بازم ممنونم از راهنماییت 😘

حالا ببینم شاید تونستم زمانمم کمه متاسفانه