2777
2789
عنوان

اصلاازبورس سردرنمیارم اصلااااها

126 بازدید | 28 پست

ومیخوام واردشم باچقدبایدواردشم چجوری یکی ثواب داره توضیح بده من افسرده شدم پول نیازدارم چیکارکنم سودکنم ارزه اولیه چیه میگن سودداره چقده سودش

دوستِ عزیزتاتوانی درجهان یکرنگ باش قالی ازصدرنگ بودن زیرپاافتاده...

یه تاپیک بورس دارم بخون

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بلد نیستی نرو خیلیارو دیدم این مدت ضرر کردن اومدن همین جا تاپیک زدن 

فهمیدم که بلندای روزهای خداوند ،هزار برابر روزهای ماست . آهای!!!!!!خدای زیادی صبور!!!! یعنی آن همه سال که ما گریه می کردیم، تو فقط آه کوتاهی کشیدی؟!

عزیزم اول برو سایت سجام ثبت نام کن 

بعدش برو احراز هویت انجام بده 

بعداز چند روز برات کد بورسی میاد میتونی وارد بورس بشی 

راستش منم همین امروز کدم اومده تا همینجا تونستم کمکت کنم💋

خدایابه امیدتو😍برای سلامتیُ ظهور امام عصر(عج)صلوات ⚘دوستان گلم: (ان شاءالله )درست هست لطفا توجه کنید⚘🙇‍
عزیزم اول برو سایت سجام ثبت نام کن  بعدش برو احراز هویت انجام بده  بعداز چند روز برات کد ...

ممنونم ی نفرمیگن اینجاس که خیلی کمک میده گروه داره فک کنم hamاسمشه

دوستِ عزیزتاتوانی درجهان یکرنگ باش قالی ازصدرنگ بودن زیرپاافتاده...
خب ازی جابایدشروع کرددیگه تایادگرف

حتما اموزش ببین

کلاسای تابلوخوانی و تحلیل فنی و تحلیل تکنیکال برو

بعد از اون میتونی از کانالا و پیجا سیگنال بگیری. البته اینام در صورتی جواب میده که خودت بتونی تحلیل کنی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اگر بلد نیستید واردش نشید  اول برید راجبش بخونید یاد بگیرید بعد با یه پول کم شروع کنید

نه اول باید با یه مقدار کم شروع کنن

به همراه آموزش 

بورس تجربه هم میخواد همش آموزش نیس

نه اول باید با یه مقدار کم شروع کنن به همراه آموزش  بورس تجربه هم میخواد همش آموزش نیس

بله تجربه باید کسب کنن ولی بعد ازینکه حداقل اموزشو دیدن

چون گفتن اصلا هیچی بلد نیستن

کسی که حداقل مفاهیمو تحلیلو ندونه اصلا نمیدونه باید چیکار کنه رو حرف بقیه میره جلو و همش میشه ضرر