2777
2789

سلام مثلا دوتا ۳نفره ها هرکدام یکرنگ

دوتاتکنفری ها هرکدام یکرنگ یا هردویکرنگ

اخه همه رنگاشو دوسدارم برا مبلمان،

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا

از چ نظرنه؟

من مدلارو دیدم قشنگ میشه،البته به مدل،پارچشم بستگی داره

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
نه عزیزم.مگه نمایشگاه مبله که رنگای مختلف بزاری. اما باز سلیقه ای هستش دوسداری بخر

آبی آسمانی(طوسی آبی)،طوسی،زرد،صورتی ملایم خیلی دوسشون دارم،دلم نمیاد هیچ کدومو حذف کنم😄

نه بابا.. دوتا رنگ ترکیب بشه کافیه..با باقیِ رنگایی که دوست داری کوسن درست کن بذار رو مبلت

کوسنامم میخای رنگای دیگ به کارببرم😄

سلام عزیزم  مال من سه رنگه با مزه شده قشنگه....تازه خریدم دو هفتس

😃عزیزم مبارکتون باشه،خودت سفارش دادی؟یااماده بود؟ترکیب رنگات چیه؟دوسداشتی عکس بده😌

آبی آسمانی(طوسی آبی)،طوسی،زرد،صورتی ملایم خیلی دوسشون دارم،دلم نمیاد هیچ کدومو حذف کنم😄

به هم اصلا هم نمیان  بابا با فرش و پردت ست کن خونتو جعبه مداد رنگی نکن،اما باز ببین اگه حالت باهاشون خوبه و خوشحالی بخر.چرا که نه  قانون ۲ بعلاوه ۲ نیست که

به هم اصلا هم نمیان   بابا با فرش و پردت ست کن خونتو جعبه مداد رنگی نکن،اما باز ببین اگه حالت ...

چرا اتفاقا این رنگا خیلی بهم میان،کدومشو میگی نمیاد؟

اره من خودم سفارش دادم دوستم دکوراسیون داخلی خونده از اون کمک گرفتم

عزیزم رنگاتو میگی؟مدلشو خیلی دوسدارم ببینم،عکس اینترنتی نداری؟

بعد دوست دکوراسیون داخلیه،از این ایدت زیاد استقبال کرد یا نه؟

کامل کنار هم ندارم چون هنوز خوب نچیدم منتظر بقیه وسایلامم ولی همیجوری ببین شاید متوجه شدی سه رنگه خردلی طوسی  ابی تیفانی از پارچه لاوانته نظرتو بده بعدشم لطفا بیا تاپبک اخر منو جواب بده دگه...