2777
2789
عنوان

خانومای خوش سلیقه نظرمیخوام

180 بازدید | 12 پست

این مدل گلدون طلاییش رو خواهرشوهرم برای اونیکی خواهرشوهرم خونه نویی برده من میخوام گل های داخلشو براش بخرم بنظرتون چه مدل گل باید واسش بگیرم واینکه حداقل چندشاخه  وچه رنگایی باشه که قشنگ باشه

و یا اینکه اصن یه مقدار تو پاکت کنم و بهش بدم نظرتون چیه؟

مادربودن مشکل ترین کاردنیاست ولی شیرین ترین دستمزدرادارد...🤰🏼خدایا عاشقتم❤️🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ازشون داشتم البته گردو بلند شکست😩

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
پول ک خیلی بهتره ولی گلم بخوای ببری فکر میکنم ارکیده مناسب این گلدون باشه چون حالت جام داره ارکیده ...

فقط یه رنگ سفیدشو بگیرم؟؟چندشاخه باشه؟

مادربودن مشکل ترین کاردنیاست ولی شیرین ترین دستمزدرادارد...🤰🏼خدایا عاشقتم❤️🥺
چه مدل گل داخلش گذاشته بودی

اسمشو نمیدونم ولی یه خانوم درست میکرد خونه نیستم برم خونه عکسشو میزارم طلایی بودن 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
فقط یه رنگ سفیدشو بگیرم؟؟چندشاخه باشه؟

من خودم شخصا سفید دوست دارم البته به رنگ دکوراسیون خونه خواهرشوهرتم داره

تعدادش زیاد باشه قشنگ میشه 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترییییین اتفاق زندگیم افتاد          عاچقتم خدا❤
چند گرفته بودی

یادم نیست ..پارسال داشتم ازش