این مدل گلدون طلاییش رو خواهرشوهرم برای اونیکی خواهرشوهرم خونه نویی برده من میخوام گل های داخلشو براش بخرم بنظرتون چه مدل گل باید واسش بگیرم واینکه حداقل چندشاخه وچه رنگایی باشه که قشنگ باشه
و یا اینکه اصن یه مقدار تو پاکت کنم و بهش بدم نظرتون چیه؟
مادربودن مشکل ترین کاردنیاست ولی شیرین ترین دستمزدرادارد...🤰🏼خدایا عاشقتم❤️🥺
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
اسمشو نمیدونم ولی یه خانوم درست میکرد خونه نیستم برم خونه عکسشو میزارم طلایی بودن
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥