2777
2789

همین چند وقت پیش طرف صاحب یه شرکت بود ینی پولداریش رو نمیشه حساب کتاب کرد ! بیش از حد پولداره . من قصد دوستی نداشتم. با یه ترفند شمارمو گرفت . از فرداش پیام داد ک سلام خوبی و اینا . چند روز سه روز یکسره پیام ک کجایی چیکار میکنی همش آمارگیری . خب احمق بگو بیا همو ببینیم حرف بزنیم ببینیم اصلا بدرد حتی دوستی میخوریم یا نه . فقط میگف با پیام جوری جواب بده بدونم مزاحم نیستم ! منم تا صمیمی نشم همچنان رسمی برخورد میکنم . انگار شانسه . واقعا شانسه بخدا . شانس پیدا کردن یه ادم خوب ندارم. دنبال پولدارم نیستم

ولی خب اینم از پولدارش . منم دیگه پیگیر نشدم . فک کرده چ خبره .

فقط نگید دوس پسر چیه کار کن تلاش کن . کار کردم همه چیزم دارم خداروشکر

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

فقط میگفت کجایی؟!

همین؟!

خودت چرا باب آشنایی باز نکردی؟

شاید آدم سواستفادهگری بوده، و خدا نجاتت داده

آمدم تا به تو آویزم لیک دیدم که تو آن شاخه ی بی برگی لیک دیدم که تو بر چهره ی امیدم خنده ی مرگی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بابا برو خداتو شکر کن

من قبلا با یکی اشنا شدم ، که بعدها پشیمون شدم و تا نامزدی پیش رفتیم هییییچ

یکی دیگه بود خیلییی همه جوره سلیقم بود

آروم و با متانت و با شخصیت و اینا

راجع بهش تحقیق کردم فهمیدم 20 سال ازم بزرگتره

و تازههعع

متاهله

و پسرش 10 سالشه

و هم سن داداش کوچسکه ی من بود پسرش :))))))

اونوخت هر روز یجوری رفتار میکرد که انگار نه این اون آدمِ لاشیه

بابا برو خداتو شکر کن من قبلا با یکی اشنا شدم ، که بعدها پشیمون شدم و تا نامزدی پیش رفتیم هییییچیکی ...

در چ موردی خداروشکر کنم ! متوجه نشدم ؟ !

نه من دیگه به کسی نمیگم کار کن چون حتی سه شیفت هم کار کنی دیگه نمی تونی زندگی رو مدیریت کنی با این ش ...

دنبال پولدار نیستم . کسی هم ک سنش بالای ۲۵ هس دیگه نمیتونه به چیزی برسه . من خیلی سال پیش کار کردم و خداروشکر راضیم . دنبال پولدارم نیستم . طرف خوب باشه خوش اخلاق و کاری . همین

فقط میگفت کجایی؟! همین؟! خودت چرا باب آشنایی باز نکردی؟شاید آدم سواستفادهگری بوده، و خدا نجاتت داده

چجوری باب آشنایی باز میکردم ؟! اون خودش باید یه قرار میذاشت همو ببینیم حرف بزنیم ببینیم بدرد هم میخوریم یا نه . صرف اینکه پولداره انگار فک کرده عاشقش شدم 😒

خب چی شد کات کردی؟

چند روز اون فقط پیام داد و من جواب میدادم . گاهیم دیرتر میشد جوابش . هی میگف کجایی چرا دیر جواب میدی و .... اخرین بار مهمون داشتم بعد دو سه ساعت جوابشو دادم . دیگه پیام نداد منم ندادم . همین .

در چ موردی خداروشکر کنم ! متوجه نشدم ؟ !

اینکه آدمای دور و برت خر فرضت نکنن

دارم میگم یه مرد متاهل که ۲۰ سال ازم بزرگتر بود و با یه بچه ، عملا پیشنهاد داد بهم

و من نمیدونستم این متاهله

خودم آمارشو دراوردم فهمیدم این چه کثافتیه(خودش نگفته بود زن و بچه داره)

اینکه من چقدر ساده بودم و فکر میکردم شاید از من خوشش اومده

در مورد این خداروشکر کن که گیر فریب همچین آدمایی نیوفتی

شاید خوب بوده ها

باید یه قرار میذاشت همو میدیدیم حرف میزدیم ارهد. نه انقد چرت و پرت و آمارگیری ! با کسی ک صنمی ندارم به اون چ من کجام . در حد پادشاهم داره ک بجاییش بر نخوره یکیو دعوت کنه بیرون . بحث من دعوتش نیس . اون قرار ملاقاته هس . وگرن دنبال پولدار نیستم . باید خوشم بیاد

اینکه آدمای دور و برت خر فرضت نکنندارم میگم یه مرد متاهل که ۲۰ سال ازم بزرگتر بود و با یه بچه ، عملا ...

اینکه ادمای دورو برت خر فرضت کردن دلیل بر این نمیشه بتونن با بقبه هم این رفتار رو کنن . من از بچگی تو بازارم . خود طرف حرف ک می نه میفهمه چ خبره . شایدم فهمیده با کی طرفه ! خودم جوجه رو جای قناری دادم . الان به اون نمیرسه عرض اندام کنه

منم دنبال پولدار نیستم . فقط باید خوشم بیاد . اینم ک با هر کی آشنا شدی بد بوده برا همه نیس . خیلیا موردای خوبی اومده سر راهشون

دنبال پولدار نیستم . کسی هم ک سنش بالای ۲۵ هس دیگه نمیتونه به چیزی برسه . من خیلی سال پیش کار کردم و ...

اوایلش همه میگیم پول زیاد مهم نیست ولی وارد زندگی بشی میفهمی اگه پول نباشه کلی دعوا و بحث و مشکلات میاد جلو ، خیلی خوب که خودت پس انداز داری ولی آینده از ما جلوتر یعنی ارزش پول ما هی داره نزول می کنه و همین رو پولدارها هم تاثیر شو گذاشته چه برسه به قشر متوسط رو به پایین .