2777
2789
عنوان

خانوم دوست شوهرم باشوهرش بحثش شده اومده خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 53 پست
چقد غیر طبیعیه برام ادم دعواش میشه باشوهر زنگ میزنه به دوست شوهر یا به خانواده خودش؟خیلی اشتباه کردی ...

نه بابا منم یادمه بچه که بودم بعضی وقتا که دوستای مامان و بابام دعواشون میشد زنشون به مامانم یا بابام زنگ میزد میومد خونه ما هیچ مشکلیم درست نمیشد آشتی میکردن مث آدم

وقتی کسی ناراحتت میکنه 42 ماهیچه لازمه تا اخم کنی  ولی فقط 4 تا ماهیچه لازمه که دستتو دراز کنی بزنی تو دهنش  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا از اینجور روابط خوشم نمیاددد از بس چیزای ناجور شنیدم

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

تو شهرمون غریبه..وگرنه خانواده داره...

بمن زنگ نزد چون خواست از همسرم درمورد همسرش بپرسه...قرارنبود بیاد خونمون چون خونه تنها بودبایه بچه ۸ماهه همشم داشت گریه میکرد،،خودمون رفتیم دنبالش 

نه بابا منم یادمه بچه که بودم بعضی وقتا که دوستای مامان و بابام دعواشون میشد زنشون به مامانم یا بابا ...

اون قدیما خیلی فرق میکرد بخدا 

الان ادم از سایه خودشونم میترسن نکنه اتفاقی واسه زندگیشون بیوفته از بس ادم چیزای عجیب میشنوه

تا خدا با من است زمانه با من است .

چقدر نديده نشناخته هرچيزى رو ميگيد!

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
یعنی ب زنه بگن مردش خیلی دوسش داره وقتی تو نبودی هزار بار گفته ب ما . ب مرده هم بگن زنش دوستش داره و ...

اها فهمیدم. آفرین صلح میشه اینجوری

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
اون قدیما خیلی فرق میکرد بخدا  الان ادم از سایه خودشونم میترسن نکنه اتفاقی واسه زندگیشون بیوفت ...

قدیم که میگم فک کردی کیه؟

نهایتا ۳,۴ سال پیش من ۲۰ سالمه اون موقع ها فقطم یه خانواده نبودن بالای ۶ تا خانواده رو ما هزاربار آشتی دادیم

وقتی کسی ناراحتت میکنه 42 ماهیچه لازمه تا اخم کنی  ولی فقط 4 تا ماهیچه لازمه که دستتو دراز کنی بزنی تو دهنش  

اسی چرا تاپیک زدی..‌الان زنه ی بدبختو به شوهرت ربط میدنو..یه کاری میکنن که نصف شبی زنه رو بیرون کنی...بدبختا خودشون که اعتماد به نفس ندارن فک میکنن همه هم همینطورن...بابا یکم ادم باشین چه خبره مگه...شوهراتون عسل نیستش که هر زنی دیدشون انگشتشون کنن...والا بخدا😏😏😏😏😏

قدیم که میگم فک کردی کیه؟ نهایتا ۳,۴ سال پیش من ۲۰ سالمه اون موقع ها فقطم یه خانواده نبودن بالای ۶ ...

گفتی بچه بودیم سه چهار سال پیش بچه بودی شما؟نوجوان بودی گفتی بچه بودم فک کردم مال کم کم ۲۰سال پیشو گفتی

تا خدا با من است زمانه با من است .

اگه خیالم از بابتش راحت نبود نمیاوردمش خونمون...میدونم الان شاید بگین همه همین فکرو میکنن و بعد میبینن ای دل غافل..ولی اگه شوهرم بخواد باهمچبن شرایطی خودشو زندگیمونو ببازه همون بهتر که ببازه...دیگه نباید انسانیت رو یادمون بره که

گفتی بچه بودیم سه چهار سال پیش بچه بودی شما؟نوجوان بودی گفتی بچه بودم فک کردم مال کم کم ۲۰سال پیشو گ ...

نه خب ۱۵ و۱۶ سال بچه محسوب میشه دیگه حالا بچه نه نوجوان😂😂

ولی بخدا قسم هیچ دروغی نگفتم آدم نباید به همه چی بدبین باشه حتما اون خانم خانوادش مشکلی داشتن که به اسی و شوهرش پناه آورده