2777
2789
عنوان

خانوم دوست شوهرم باشوهرش بحثش شده اومده خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خب ۱۵ و۱۶ سال بچه محسوب میشه دیگه حالا بچه نه نوجوان😂😂 ولی بخدا قسم هیچ دروغی نگفتم آدم نباید ...

چی بگم چون دیدیم که میگم 

همکار شوهرم برادرش بهش زنگ میزنه که داداش خواهر دوستم تهران کار داره جاییم نداره بیاد خونه شما کاراشو انجام داد میره اون بنده خداهاهم قبول میکنن خانومش میگفت رفتیم دنبال دختره دیدیم یه حوریه اصلا وضعش خرابه میگفت یه شب موند خونه ما تاصبح نخوابید همش گوشی به دست میگفت من پیشش خوابیدم احساس راحتی کنه میگفت تا صبح با پسرا حرف زد و عکسای مستجن فرستادن براش .بعد میگفت فرداش گفتم فلانی کارتون تموم شد گفت نه دوشب دیگه کار دارم میگفت دوشبم موند دیدیم نمیره دیگه بعد دیدیم پلیس اود در خونمون و دختره رو بردنش معلوم شد دختره فرار کرده از خونشون داداش همکار شوهرمم گرفتن یک سال زندان بریدن براش که چرا جا و پول دادی به دختره فراری خانوادش دست برنمیداشتن از سرشون 🤐

تا خدا با من است زمانه با من است .
خانواده هاشون مگه تو شهرشون نیستن؟ موضوع برات عجیب نیست؟

نه عزیزم عجیب نیست...غریبه تو شهرمون...بعد همسرش رفیق صمیمی همسرم هست...رفت وآمد خانوادگی هم داریم

چی بگم چون دیدیم که میگم  همکار شوهرم برادرش بهش زنگ میزنه که داداش خواهر دوستم تهران کار داره ...

چی بگم والا😐💔

وقتی کسی ناراحتت میکنه 42 ماهیچه لازمه تا اخم کنی  ولی فقط 4 تا ماهیچه لازمه که دستتو دراز کنی بزنی تو دهنش  
چی بگم چون دیدیم که میگم  همکار شوهرم برادرش بهش زنگ میزنه که داداش خواهر دوستم تهران کار داره ...

خب صدالبته که نباید ندیده و نشناخته کسیو آورد تو خونه

من این داستان برام پیش اومد اما جمعش کردم پسر عمم خاک بر سر اومد التماس بابام که زنه مایه داره شوهرش مرده اومده دنبال ارثش بعد کیفشو قاپیدن ....بابام بهم گفت میگه یک شب.... من گفتمش باشه پسر عمم زود رفت دختره اومد تو اوضاعش افتظاح بود شلوار و پیرهن مردونه با صورت داغون دماغ عملی هنگ کردم گفتمش تا کی اینحایی گفت تا فردا فرداش بیدار شد پریود بود دلم سوخت براش کمپوت دادم و پوشاک...قرار بود صبح بره که پسر عمم زنگ زدم بش صد بار جواب نداد گفت دو روز بمونم تا مدارکم بیاد گفتمش نه تا عصر بیشتر نمیمونی ساعت پنج گفتمش بیا برو گفت پول ندارم گفتم کرایتو میدم چادر نماز مادرمم بش دادم  بازم نرفت زنگ زدم تاکسی سرویس پشت در بود نمیرفت گفتمش بلند نشی زنگ میزنم ۱۱۰ازت ترس ندارم معلومه چکاره ای ....بلند شد و بدون هیچ تشکر و با زور رفت .... اینم بگم کله شبو نخوابیدم بالا سرش نشستم  .... یک مدت بعد هم پسر عمم رو دیدم جلوی پاش توف کردم زیر لبم گفتم ج نده نواز بعدم رد شدم 

طنازی و لوندی برای شوهرم بلد نیستم....هرگز با سیاست حرفمو ب کرسی ننشوندم..... روک تو چشاش نگاه کردمو گفتم ....‌  ۸۰درصد حرفامم با دعوا پیش بردم چون یک زن بی سیاستم.... اما خط قرمزهایی دارم همیشه از رابطه بعنوان اهرم فشار خواسته هام استفاده نکردم چون حس کردم خودم بی ارزش میشم..... دوست دارم مادر بشم اما همش میگم اخه نمیشه ...اخه سخته.... اگر داستان زندگیمو خونده باشید میدونید سختیام برای چیه....میگم مادر نشم اما اگر خدا روزی خواست و شدم اون طوری برنامه بچینه که بچم مثل خودم تو سختی بزرگ نشه.... دوست ندارم بخاطر لذت بردن خودم و مادر شدنم فرشته ای رو اسیر کنم.... اونقدر به خدا و وجودش ایمان دارم که مطمئنم چند وقت دیگه پیام بدم و بگم خانمها 😍برای بیماری چشمهام یک درمان قطعی انجام شد و دیگه لازم نیست منتظر نابینا شدنم بشم.🤩🤩...بعد پیام بدم وای خدارو شکر ما یک خونه ی بزرگ با باغچه ای بزرگ خریدیم..😜..بعدم بگم مادر شدم.... ماشین خریدیم.......ووووووووو..... قول میدم همیشه توی لحظات خوشم بدون ترس از چشم زخم  خوشیمو باهاتون درمیون بزارم...💖. عوضش شما هم برای آرزوهام خوشبختیم صلوات بفرستید..... که ایمان دارم خدا توی قلب تک تکتون هست و همتون دلهاتون پاکه  💞😘😘🥰
برو بمهمونت برس

اتفاقا دارم میرسم...خودش که از فرط خستگی خوابش برد منم بچشو  گرفتم که راحت باشه...انقدم بچه بیچاره لج کرد بهش شیر دادمو خوابوندمش..

یه شبم بچه داری قسمتمون شد