2777
2789
عنوان

نوعروس

8552 بازدید | 75 پست

سلام دوستان

من 3 هفته است رفتم خونه خودم و اینکه از مدتی قبل همش احساس می‌کردم ازدواجم با همسرم اشتباه بوده. اون مشکلی نداره اما الان بخصوص که هم خونه شدیم متوجه شدم هیچ اشتراکی نداریم

اون کم صحبت و ساکت و کم انرژی 

من برعکس اونم. تفریحات مورد غلاقمون متفاوته، چون کارش سنگینه به شدت بعد کار عصبانیه هرروز و همش بحثمون میشه چون عصبیه

مدام غر میزنه که شغل سختی داره، خدایی قبول دارم. اما باورتون نمیشه تو این 3 هفته امروز که جمعه بود و تنها روزی که با همیم رفت با دوستانش کوه. البته قبلش ازم اجازه گرفت،خانوما رابطمون داره خیلی سرد میشه

من که همش مشغول پخت و پز و کارهای خونه، حتی وقتی باهمیم هردو انقد خسته ایم که نا نداریم، اصلا شبیه تازه عروس هذ نیستم 

سعی میکنن بخودم روحیه بدم و رنگی بپوشم و ارایش کنم اما عشق آتشین روزهای اول خاموشه خاموشع

شوهرم میگه خیلی دوستم داره و بهم ابراز علاقه میکنه من اما دارم یخ میزنم، هرلحظه مطمئن میشم که بدرد هم نمیخوریم

الان انقد از خونه داری مینالی 

مادر بشی که دیگه هیچی

یه کم قوی باش 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دوران نامزدي چرا سعي نكردين همديگرو بهتر بشناسين؟! حالا ديگه يه جاهايي شما بايد كوتاه بيايي يه جاهايي ايشون. ازدواجتون سنتي بود؟

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️
کاش درکم میکردبن

من درک میکنم چون هم دورانه شمارو گذروندم هم الان مادره ۲تا بچه هستم

منم اونروزا رو گذروندم حتی یه ساعت هم برام وقت نمیذاشت که بریم تفریح

الان ثمره ی اون سختی کشیدنا برام راحتیه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

طبیعی هست قبل از ازداواج هر کسی کلی برا خودش رویا داره. بعد ازدواج میبینه واقعیت چیز دیگس. تو میتونی الان ک اول زندگیت هست رویاهات رو بسازی. خیلیا بعد از ی عمر زندگی اینو میفهمنن. باید بهت تبریک گفت