2777
2789
عنوان

نوعروس

| مشاهده متن کامل بحث + 8552 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز زندگی اونقدرا هم رویایی نیس مث تو فیلما دائم از سر و کله هم بالا برینو گیتار بزنه واستو کنار ساحل سرتون رو دوش هم باشه .زندگی مشترک مسولیت داره مرد میره سر کار خسته میشه زن کار خونه براش تکراری میشه و کسل میشه خوبه میگی بهت ابراز علاقه میکنه این خودش نکته مثبتیه

برو مشاوه. کتاب بخون. اطلاعاتت رو در مورد زندگی مشترک بالا ببر. و تا مطمئن نشدی بچه دار نشو

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
کارهایی جفتتون دوست دارید رو پیدا کن با هم انجام بدید، موزیک  فیلم  کتاب رقص خیالبافی

تنها اشتراکمون فیلم بود که علاقمند ش کردم اونم که همیشه آنقدر خسته ست و کار داره، وقت نمیشه

یه جمعه با همیم که اونم این هفته رفت کوه کلا نبود

بعد ازدواج همینه... 😂😂 نترس یکم که بگذره بع شرایط تازه عادت کنین اوکی میشه... مام تو دوره ی عقد حداقل ۶روز هفته رابطه داشتیم الان که عروسی کردیم ده ماه ایناس اوایل خیلی کم شده بود گاهی هفته ای یبار گاهی دو بار گاهی ۹روز یبار الان یه چن وقتیه درسش شده ...کلا ادام میره خونه ی خودش اولاش همه چی سختشه شکه کنندس ، افسردگی اینا داره ،مخصوصا اگه بدهی و قسط و اینا داشته باشین ،  چن وقت بگذره درست میشه

از چندماه قبلش

يكم طول ميكشه تا لم همديگه دستتون بياد 

اين روزها بيشتر باهم صحبت كنيد و صبوري كنيد 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
یکبار تو بحثها و خیلی ناراحت شد گفت بدونه تو نمیتونم زندگی کنم

خب ببین تو بحثا نباید باشه 

باید بشینین خیلی آروم و منطقی با هم صحبت کنین.

باهاش صحبت کن ازش بخواه ک وقتی کارش تموم میشه دیگه ب هیچی فک نکنه جز رابطه اش با تو یا حتی تفریحاتی ک دوست داره.حتی بگو میتونه بعد کارت نیم تا یک ساعت برای خودت باشی تا خستگیت در بره و بعدش بیای پیش من.تو اون تایم تو براش چایی و کیک ببر یا هر خوراکی ک دوست داره تا خستگی از تنش بیرون بره.

شما دوتا آدم متفاوتین با دوتا روحیه متنفاوت تو اخلاق متفاوت دوتا تربیت متفاوت.این طبیعیه ک اولش این مشکلات باشه.تو نمیتونی آدمی کاملا شبیه ب خودت پیدا کنی.

ب قول دکتر انوشه تفاهم یعنی توانایی تحمل تفاوت ها.

وقتی برای خودت بودی ۱۰۰ بودی حالا ک اومدی تو زندگی مشترک باید ۵۰ بشی و ۵۰تو از طرف مقابل بگیری چ شما چ همسرت.ی بار تفریح مورد علاقه ایشونو انجام بدبن ی بار تفریح مورد علاقه تو

شما که متوجه شدس چرا عروسی کردی چرا همون موقع نرفتین مشاوره 

یکم محکم باش من کتک خوردم فحش شنیدم تهمت شنیدم پای زندگیم موندم تا وقتی که بهم تهمت زد و به خودم و خاتوادا م فحش ناموسی داد وکتک زد و دیدم همه زندگیم دست خانوادشه از دستشویی رفتن منم خبر دارن درجا ولش کردم الانم دنبال طلاقم

دوسال و نیم دنبال  مشاور بودم شوهرم نمیومد من تلاشمو کردم بعد رفتم سمت طلاق

با شوهرت برومشاوره اگه تلاش نکرد واسه زندگی اونوفت طلاق

تنها اشتراکمون فیلم بود که علاقمند ش کردم اونم که همیشه آنقدر خسته ست و کار داره، وقت نمیشه یه جمعه ...

درگیر سریالش کن مثلا هرشب یه ساعت خاصی ،چای میوه و بساط بچین، عادت خوبی میشه 

واقعیت زندگی همینه ...زندگی گل وبلبل نیست همینه

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد