2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن

203 بازدید | 25 پست

سلام دوستان بچه هاتونو چجوری از پوشک گرفتین چ مدت طول کشید 

دخترمو ی هفتس از پوشک گرفتم دوسال و پتج ماهشه نمیگه بخصوص پی پیو اصن‌نمیگه بعد خرابکاری میگه حیششم خودم متوجه میشم کی هستش میبرم وگرنه اونم اغلب نمیگه .

خدایا به خاطر همه چییی ازت ممنونم(هرآنچه دادی و ندادی)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من برا پسر اولم برچسب‌ میگرفتم هر بار که میرفت دستشویی یه دونه بهش میدادم خودش بچسبون به کاشی دستشویی اصلا هم نمیکندمش تا هر بار که میره ببینتشون فقطم وقتی که اونجا جیش می‌کرد برچسب داشت

من برا پسر اولم برچسب‌ میگرفتم هر بار که میرفت دستشویی یه دونه بهش میدادم خودش بچسبون به کاشی دستشوی ...

جالبه ممنون 😚❤🙏

من دخترم ۲۵ماهشه تازگیا یاد گرفته پی پی رو میگه..حتی وقتایی که باد تو دلش میپیچه هم فکرمیکنه پی پی داره سریع میشینه میگه پی پی..ولی جیش رو همکاری نمیکنه.یه روز پوشکش نکردم یکی دو بار اول جیش کرد هیچی نگفت بار سوم جیش میکرد خیس که میشد میومد باعلامت میگفت خیس شده .دیدم امادگی نداره بیخیالش شدم فعلا ولی پی پی رو کامل میگه

😍😍😍
منم سه هفته میشه شروع کردم همش تو دستشویی آب بازی میکنه الکی ۵ دقیقه یبار میره از پی پی هم وحشت داره ...

وای نگو ک این اب بازیه از همه چی بیشتر رو اعصابه البته اصلا ب روش نمیارم و دعواش نمیکنما ولی خب خیلی بدم میاد اب بازی میکنه و کارشو انجام نمیده

جالبه ممنون 😚❤🙏

خواهش میکنم عزیزم

انقدر براش جذاب بود که یه وقتایی جیش نداشت ولی میگفت جیش دارم که بره تو دستشویی برچسب بگیره😅

سعی کن شکلای متنوع بگیری که براش تکراری نشه