2777
2789
عنوان

کارهای درامد زا خانگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2493 بازدید | 112 پست
من نقاشی میکشم👩‍🎨

عزیزم اون آموزش های رایگانی ک تو تلگرام بود بهم گفتی...تو ثبت نام کردی؟

من هنوز ثبت نام نکردم 😔 چجوری ثبت نام کنم؟

" آن گاه که دوست داری همواره کسی بیادت باشد....بیاد من باش که من همیشه بیاد توأم "   بقره آیه 152

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طراح و توسعه دهنده سایت و اپلیکیشن هستم

میشه یه سوال بپرسم؟؟

بین پردازنده های core i7  و Ryzen7 3700u خیلی تفاوت هست؟؟میخوام لپ تاپ بگیرم ولی تو لپتاپای قیمت مشابه اونایی ک پردازنده دومیه رو دارن قشنگترن

کار خاصی هم ندارم باهاش در حد دانشجویی

ن تازه خریدمش گرون هم شد ولی دلم اصلا با لنوو نبود برند خوبیه؟

ببینید درسته ک مارک مهمه ولی بنر من مدل مهم تره

لپ تاپ شما حداقل تا جایی ک ب مسائل کاری من مربوط میشه بنظرم در حد ایسوس قویه درحالیک از ایسوس ارزونترم هست (معمولن البته)

کسی ک برنامه های خیلی سنگینی کار نمی کنه نیاز ب لپ تاپ خیلی برند و خاصی هم نداره واقعن

لنوو ی مارک دانشجوییه و بنظر من کاملن مناسب فعالیت فریلنسرهاست

ترک آرزو کردم... رنجِ هستی آسان شد
چه ارزشی داره ادم الکی وقت بزاره بعدم یهو حقوقتو ندند

من چون خودم درآمد داشتم از طریق جذب مشتری برای همین پیج با اطمینان گفتم و منظورم این بود که مطمئن باشه ضرر مالی نداره

یه چیز تو مایه های سنگ مفت گنجشک هم مفت

تو خونه بیکار نشستی وقتت هم آزاده یه امتحان می‌کنی شاید راست بود

البته من گفتم به اون دوستمون هم، من خودم قبل از این قضیه چون ازشون خرید داشتم از نظر اعتماد برام مساله‌ای وجود نداشت

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷
ببینید درسته ک مارک مهمه ولی بنر من مدل مهم تره لپ تاپ شما حداقل تا جایی ک ب مسائل کاری من مربوط می ...

اره مشخصاتش ک عالی بود

از لحاظ برند ولی مردد بودم

رندر گرفتن واقعل کار سنگینیه البته 😓

با لپ تاپ قبلیم تا پای مرگ میرفتیم و برمیگشتیم برای رندرگیری

در هرصورت من خریدمش امیدواااارم ک خوب باشه

مرسی

بنظر من الان یادگیری نرم افزار از همه راه های دیگ بختره . . ببینید شما کدنویسی کامپیکتر اگر بلد ب ...

آهان ..خیلی ممنون.....لطف کردید...باید کلاس برم دیگه 

یا بصورت مجازی هست ...کلاساشو بپرسم کجا داره هم کد نویسی هم یه نرم افزار

واقعا ممنونم ازتون ...ان شالله بتونم برم

" آن گاه که دوست داری همواره کسی بیادت باشد....بیاد من باش که من همیشه بیاد توأم "   بقره آیه 152
میشه یه سوال بپرسم؟؟ بین پردازنده های core i7  و Ryzen7 3700u خیلی تفاوت هست؟؟میخوام لپ تاپ بگ ...

بینشون تفاوت بله هست ولی برای فعالیتی ک شما مد نظرتونه من core رو پیشنهاد می کنم

اره مشخصاتش ک عالی بود از لحاظ برند ولی مردد بودم رندر گرفتن واقعل کار سنگینیه البته 😓 با لپ تاپ ...

عرض کنم خدمتتون ک من خودم با acer هشت سال پیشم رندر گرفتم بی هیچ مشکلی 😁

نمی دونم لپ تاپ قدیمی شما چی بوده ولی مشکل پردازش صرفن مربوط ب یک عملکرد سیستم نیست. درنتیجه خیلی دقیق نمی شه گفت فلان لپ تاپ خوبه برای این کار یا بده. چون الان لپ تاپ های خونگی تقریبن همه شون این هدف رو تامین می کنن

آهان ..خیلی ممنون.....لطف کردید...باید کلاس برم دیگه  یا بصورت مجازی هست ...کلاساشو بپرسم کجا ...

کدنویسی اره کلاس می خواد ولی برای نرم افزار بنظر من خیلی ازششو نداره هزینه کنید 

تمام اموزش هاش رایگان توی یوتیوب هست

دیگ خیلیم خواستین حرفه بای بشین ی دونه کتاب اموزشی تخصصی نرم افزار کاملن شما روحرفه ای می کنه