2777
2789
عنوان

کارهای درامد زا خانگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2493 بازدید | 112 پست
من طراح و توسعه دهنده سایت و اپلیکیشن هستم

چه عالی

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله تقریبن همچی چیزایی منظورمه بببینید لینک شما کار بلد باشید فقط ی قسمتشه اول اینک شما باید رزومه ...

ممنون 👌👌 خداخیرتون بده

والا من تازه می‌خوام برم فنی حرفه ای کامپیوتر و صفر تا صد یاد بگیرم...

مهارت خاصی مد نظرم نیست....

بنظر شما کدوم مهارت کامپیوتر از همه بهتره تو جامعه ی امروزی بیشتر نیاز هست ک اونو یاد بگیرم؟

" آن گاه که دوست داری همواره کسی بیادت باشد....بیاد من باش که من همیشه بیاد توأم "   بقره آیه 152
بله تقریبن همچی چیزایی منظورمه بببینید اینک شما کار بلد باشید فقط ی قسمتشه اول اینک شما باید رزومه ...

من هم ورد و پاورپونت و تایپ قبلا کار کردم ،جدیدا تصمیم داشتم فتوشاپ یاد بگیرم

من طراح و توسعه دهنده سایت و اپلیکیشن هستم

ببخشید من الان گوشیم خاموش میشه

ی سوال داشتم

من افترافکت و فتوشاپ و پریمیر کار میکنم

جدبدا لپ تاپ y540لنوو رو خریدم

جوابگوی کارم هست؟

نظر شما چیه؟اطلاعاتی دهرید؟

ممنون 👌👌 خداخیرتون بده والا من تازه می‌خوام برم فنی حرفه ای کامپیوتر و صفر تا صد یاد بگیرم... مه ...

بنظر من الان یادگیری نرم افزار از همه راه های دیگ بختره

.

.

ببینید شما کدنویسی کامپیکتر اگر بلد باشید خیلی عالیه، ولی با کدنویسی صرف خیلی زمان می بره تا ب درامد خوب برسید

علتشم اینه ک کسانیک کد می زنن خیلی خیلی قوی وباتجربه هستن و اون هایی ک تجربه شون کمتره باید ده پونزده سال تو نوبت وایسن

درحالیک شما اگر هم کدنویسی بلد باشید و هم در کلرش ی نرمافزار کاربردی رو استاد بشید خیلی خیلی جلو میفتین

کلن برای کارهای فریلنسری فرصت زیاده وبس یکی از معتبرترین سایت هایی ک من می شناسم و خودمم باهاشون کار کردم اسمش هست  parscoder.com

ی مقداری باید هزینه بکنید بابت حق عضویت ولی واقعن ارزششو داره. پارسکدرز بین فریلنسرها خیلی اعتبار داره و شما در زمینه کاری خودتون اگر رزومه از پارسکدرز ارایه بدین کلیازتون استقبال می شه

ترک آرزو کردم... رنجِ هستی آسان شد
رفتی تلگرام توضیح داد بیا ب منم بگو😆😆

خیلی زیاده😂

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
سایت یا پیج آموزشی رو دارید ک ببینم کارشون چطوری هست؟

من گوشیم داره خاموش میشه 

بهم درخودست دوستی بده طرخاشو برات میفرستم

خودمم هنر کار میکنم خواستی بهت اموزش میدم

نگران هم نباش رایگان😅

تا جایی ک بلدم رنگ امیزی رو میتونم یادت بدم

در عرض ۲ هفته هم اوکی میشی

من هم ورد و پاورپونت و تایپ قبلا کار کردم ،جدیدا تصمیم داشتم فتوشاپ یاد بگیرم

فتوشاپو اگر حرفه ای بلد باشید و در کنارش کورل هم یا بگیرید می تونید برای شرکت های چاپ و طراحی کار بکنید درامد خوبی هم داره

ترک آرزو کردم... رنجِ هستی آسان شد