2777
2789
عنوان

کارهای درامد زا خانگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2492 بازدید | 112 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم مثلا چه کاری؟ امکانش هست بیشتر توضیح بدید منظورت کار با ورد و اکسل و یا فتوشاپ و اینا منظور ...

بله تقریبن همچی چیزایی منظورمه

بببینید اینک شما کار بلد باشید فقط ی قسمتشه

اول اینک شما باید رزومه داشته باشید و برای رزومه جمع کردن باید اولش ب کار کم درامد راصی بشید چون دنیای فریلنسری جاییه ک واقعن ادم ها بر اساس شایستگی هاشون پول درمیارن

برای مشتری پیدا کردن هم شما ب من بفرمایید دقیقن چ نوع فعالیتی مدنظرتونه من معرفی می کنم خدمتتون

ترک آرزو کردم... رنجِ هستی آسان شد

عزیزم

میتونی طرحای خیلیییی قشنگ از توی اینترنت بگیری و توی سایزای خیلی کوچولو بکشی و قاب کنی

میتونی با پنبه و پارچه و نخ و سوزن سر کلیدی های خیلی کوچیک و بامزه درست کنی

اصلا وارد نتورک نشو اصلا

بورس هم ریسک بالایی داره

دخترخاله من از تولید کردن عروسک های کوچیک درامدش و ۱۵ تومن ماهانه رسیده

خب بدیش اینه اگر قابل اعتماد نباشه ،خودم میرم زیر سوال ،و قابل اعتماد نخواهم بود

آره اینم هست

اما من چون خودم قبل از اینکه بفهمم همچین امکانی وجود داره ازشون خرید کرده بودم و برام قابل اطمینان بودن اعتماد کردم

خیلی وقت نیست کلا کارشون رو شروع کردن اما برخوردشون خیلی دوستانه و محترمانه و مودبانه هست

بنظر من آدمای خوبین، می‌خوای خودت ببین یا حتی باهاشون صحبت کن اگر برات قابل اعتماد بودن بعد براشون مشتری ببر

یا می‌خوای مثل من اول خرید کن که خیالت راحت شه

آدرس اینستاشون tuba_gallery

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷
دوستتون تازه وارد هستند یا با اطلاعات قبلی وپشتوانه ای وارد شدند؟؟سه برابر خیلیی عالیه اونم در عرض س ...

تازه وارد. منم تعجب کردم راستش. وسوسه شدممم. پدرم میگن نترس برو. حالا میگم فقط عرضه اولیه بخرم

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...