2777
2789
عنوان

کارهای درامد زا خانگی

2482 بازدید | 112 پست

دوستان بنظرتون چه کارهایی میشه تو خونه انجام داد ک درآمد زا باشه ،باردار هستم و همچنین معلولیت دارم ل ناحیه پا ،برای هر کاری قبول نمیکنن ،از ی طرف هم دوس دارم کار خونگی باشه ،اگر تجربه ایی دارید بگید ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به نظرم در مورد کارهای کامپیوتری یک‌مهارتی کسب کن و از اون راه کسب درآمد کن....به شخصه فکر نمی ...

چرا اتفاقا من فکر می‌کنم کارهای هنری خیلی درآمد خوبی دارن

البته درصورتی که واقعا توش خبره باشی و اهل ایده

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷

بافتنی خیاطی ..کار نمد گلدان عروسکای رو یخچالی 😍

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
اگر پیج اینستا داری می‌تونی تبلیغ کنی و درآمد کسب کنی

خب نیاز ب فالور زیاد داره یکم زمان میبره و اینکه باید پیجت ی محتوای خوبی داشته باشه ،وگرنه خودمم نظر داشتم 

عزیزم به نظرم در مورد کارهای کامپیوتری یک‌مهارتی کسب کن و از اون راه کسب درآمد کن....به شخصه فکر نمی ...

کارهای کامپیوتری توخونه نمیشه  فکر کنم باید بره بیرون سرکار

مثلاً تو خونه چیکار میشه کرد

" آن گاه که دوست داری همواره کسی بیادت باشد....بیاد من باش که من همیشه بیاد توأم "   بقره آیه 152

بهترین کار خونگی که بی درسر هم هست اگر خونه حیاط دار باشه و امکانش باشه پرورش مرغ هست

ماست بندی هم خیلی خوب سود داره فقط باید بتونی شیر از گاوداری تهیه کنی و مشتری پیدا کنی دردسرش زیاده ولی سودش خوبه. پنیر و کره هم که خوب فروش میره.

شکستن گردو و بادام و پاک کردن آجیل و بسته بندی هم بد نیست ولی کارش زیاده پولش کم.

کاربر آقا 
چرا اتفاقا من فکر می‌کنم کارهای هنری خیلی درآمد خوبی دارن البته درصورتی که واقعا توش خبره باشی و اه ...

درسته.عزیزم...ولی فکر میکنم مهارت کسب کردن کارهای کامپیوتری خیلی سریع تره تا کارهای هنری...کارهای هنری خیلی زمان می‌بره که  هم بشه مهارتش رو یاد گرفت هم اینکه اینقدر خبره بشی تا کسب درآمد کنی

خب نیاز ب فالور زیاد داره یکم زمان میبره و اینکه باید پیجت ی محتوای خوبی داشته باشه ،وگرنه خودمم نظر ...

ارتباطاتت چطوره؟

دوست و آشنا و فامیل و رفیق و ...

من یه پیج می‌شناسم یه ازای هر مشتری که براش ببری بهت یه پولی می‌ده

حالا می‌تونی این مشتری رو تو فضای مجازی پیدا کنی یا تو دوست و فامیل

اینم بنظرم بد نیست

بهتر از هیچیه

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷
اگر سرمایه هم داری می تونی توی بورس کسب درامد کنی بدون دردسر ولی یکی دو هفته آموزش میخواد که اینترنت ...

یعنی بورس جواب میده؟ اخه میگنه بع ی مدته بیشتر مردم پولشونو از دست میدن چون همه رفتن تو کار بورس