2777
2789

سلام رفتم بیمارستان سی تی اسکن دادم دکتر گفت ریه ات پاکه پاکه.الان نشستم تا جوابه تستم حاضر بشه.ممکنه تستم مثبت باشه؟

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم

اگه بویایی نداری مثبت بدون علامته خود دکتر بهت میگه چیکار کنی زودتر برگرده فقط قرنطینه باش!اخه بدون علایم واسه چی میرین مرکز پزشکی آلوده و الکی هزینه میکنید

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بویایی نداری مثبت بدون علامته خود دکتر بهت میگه چیکار کنی زودتر برگرده فقط قرنطینه باش!اخه بدون ...

بعدا ممکنه ریه ام آسیب ببینه یا کلا ضعیفه.من سردرد داشتم چند روز و چشمام درد میکرد امروز صبحم بویاییمو کامل از دست دادم.

بعدا ممکنه ریه ام آسیب ببینه یا کلا ضعیفه.من سردرد داشتم چند روز و چشمام درد میکرد امروز صبحم بویایی ...

احتمالش هست ولی خیلیییییی کم!فقط استراحت کافی!مایعات زیاد مخصوصا ابمیوه های طبیعی و رژیم پر پروتئین!همینطور قرنطینه کامل تا دو هفته!

واسه بویایی هم یه قطره ویتامین باید داخل بینی بریزی و بوده‌ای تند مثل قهوه و ... بو کنی تا زودتر برگرده دکتر اگه دقیق نگفت بگو خودم مقالشو واست بفرستم

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
احتمالش هست ولی خیلیییییی کم!فقط استراحت کافی!مایعات زیاد مخصوصا ابمیوه های طبیعی و رژیم پر پروتئین! ...

بله ممنونم.فردا جوابه آزمایشمو میبرم پیشه دکتر.