2777
2789

سه شنبه تصادف کردیم پسرم با سر رفت تو شیشه بالای چشمو پیشونیش و اونیکی ابروش و لپش بخیه خورده.دکترش گف ک رژودرم بزن بعد از ی ماه.اما من میخوام ک ی پماد خارجی خوب ک ازش اطمینان داشته باشم مصرف کنم جاش نمونه.اگ کسی میشناسه و استفاده کرده معرفی کنه.ممنون

عضو گروه قرمزم 😊😊😊❤❤❤

یا پماد بخر . پماد نلا مام  برای حتی جای زخم و بعد از عمل جراحی خوبه . بزن در اینترنت . قیمتشم فوقش 30 تومنه .

یا روغن حیوانی هر روز بزن تا جاش نمونه

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز رژودرم با تکنولوژی های خارجی تولید میشود و کرم های مدنظر شما از سال ۹۷ دیگر وارد نمیشوند‌.

رژودرم کاملا برای فرزندش شما مناسب است و اثردهی خوبی دارد.

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...

برای من دکتر گفت پماد کامفیل بزن

کامفیل سبز

مثل همین ایرانیا ترمیم کنندس اما پایه گیاهی داره و کارش ده برابر بهتره

سعی کن از جای مطمئن پیدا کنی که اصل‌ باشه

سرچ کن راجع بهش

کامفیل‌سبز

زردشم هست که برای زخم بستر استفاده میکنن

برا همینه ک میگم بچه کوچیکو نبرین باخودتون جلو

من چون دخترم تنها پست نمیشینه خودمم میرم پشت میشینم 

همه تعجب میکنن و میگن مگه دعواتون شده وای خیلی بده ولی من باکارم یبار جون دخترمو نجات دادم تا وقتی که یادبگیره تنها بشینه هم تکرارش میکنم

کمربندشو نبسته بودین تو ماشین؟ 

حالا دیگه اتفاقیه که افتاده ولی لطفا هر کرمی رو استفاده نکنید چون بعضی کرم ها ممکنه تو عمق بیشتری از پوست برن 

رژودرم خوب هست و از طرفی بچه ها قدرت ترمیم شون بالاست 

بهش مایعات به قدر کافی بده اناناس طبیعی بده حتما اگه ویتامین میخوره ادامه بده و اینا همه به ترمیم زودتر زخمش کمک میکنه 

اگه ولی برفرض فک میکنی این کرم خوب نیست از دکترا راهنمایی بگیر

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
بچه ها من جای زخم قدیمی رو صورتم دارم چی استفاده کنم توروخدا تجربه ای دارین کمک کنین خیلییی عذاب میک ...

لیزر کن 

دوستم یه جای زخم روی ابروش داشت لیزر کرد خوب شد

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
ممنون تو فکرش هستم ولی میگفتم شاید کرمی چیزی باشه نیاز به لیزر نباشه 

فک نکنم کرم تاثیر داشته باشه مگر اینکه زخم تازه باشه یعنی یه مدت بعد بسته شدن سریع و مداوم استفاده بشه 

اما اینکه چندسال بگذره و دوباره بخواین استفاده کنید رو نمیدونم یه مدت تبلیغات میکردن کرم نمیدونم همین رژودرم میتونه اسکار و زخم ها رو درمان کنه ولی اکثرا خیلی طول میکشن 

اما لیزر کنی زودتر میره حالا بازم یه متخصص پوست برو بپرس