سه شنبه تصادف کردیم پسرم با سر رفت تو شیشه بالای چشمو پیشونیش و اونیکی ابروش و لپش بخیه خورده.دکترش گف ک رژودرم بزن بعد از ی ماه.اما من میخوام ک ی پماد خارجی خوب ک ازش اطمینان داشته باشم مصرف کنم جاش نمونه.اگ کسی میشناسه و استفاده کرده معرفی کنه.ممنون
کمربندشو نبسته بودین تو ماشین؟ حالا دیگه اتفاقیه که افتاده ولی لطفا هر کرمی رو استفاده نکنید ...
رژودرمو سرچ کردم اکثرا گفته بودن ک نتیجه نگرفتن برا همین دنبال ی کرم یا پماد خارجی ام.سیکالیفت رو معرفی کردن.نمیدونم موندم اصلا.فعلا دکترش گفته تتراسایکیلین بزن روش تا بخیشو بکشیم
رژودرمو سرچ کردم اکثرا گفته بودن ک نتیجه نگرفتن برا همین دنبال ی کرم یا پماد خارجی ام.سیکالیفت رو مع ...
تتراسایکلین فک کنم برای جلوگیری از چرک و عفونت هست
نمیدونم میخوای پیش یه متخصص پوست برو بپرس ببین چه کرم ترمیم کننده ای برای بچه پیشنهاد میدن
پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار میدهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
دستگاه رو نمیدونم باید بری پیش متخصص پوست یا متخصص جراحی پلاستیک.
اونا خودشون تشخیص میدن که با توجه به نوع زخم و عمیق اش یا همون اسکار اش باید چیکار کنن.
پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار میدهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
سلام من لیزر جای زخم و بخیه در کلینیک شی لیزر در سعادت اباد ❤️ پیش خانوم دکتر نگار معروفیانجام دادم واقعا راضی بودم ماندگاریشم خوب بود از برند خوبی هم استفاده کرد شمارش 02126654500 اسم سایت هم شی لیزر بود. نمونه کار هاشون داخل سایتشون هم هست ❤️