2777
2789
عنوان

جای بخیه روی صورت پسر ۴ سالم.کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 8647 بازدید | 23 پست
کمربندشو نبسته بودین تو ماشین؟  حالا دیگه اتفاقیه که افتاده ولی لطفا هر کرمی رو استفاده نکنید ...

رژودرمو سرچ کردم اکثرا گفته بودن ک نتیجه نگرفتن برا همین دنبال ی کرم یا پماد خارجی ام.سیکالیفت رو معرفی کردن.نمیدونم موندم اصلا.فعلا دکترش گفته تتراسایکیلین بزن روش تا بخیشو بکشیم

عضو گروه قرمزم 😊😊😊❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیز رژودرم با تکنولوژی های خارجی تولید میشود و کرم های مدنظر شما از سال ۹۷ دیگر وارد نمیشوند‌. ...

سرچ کردم اکثرا گفتن ک اثر خوبی نداره.نمیدونم چیکار کنم

عضو گروه قرمزم 😊😊😊❤❤❤
سرچ کردم اکثرا گفتن ک اثر خوبی نداره.نمیدونم چیکار کنم

از کرم سیستی فن به همراه رژودرم استفاده کنید.

همچنین این به علت آن است که این افراد توجه نداشتند که بازسازی پوستی گاها تا یکسال و بیشتر زمان بر هست.

کرم سیکالفیت اون هم تا حدودی موثر هست.

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...
از کرم سیستی فن به همراه رژودرم استفاده کنید. همچنین این به علت آن است که این افراد توجه نداشتند که ...

الان ک زخمش تازس همون تترا رو بزنم؟ی نفر گفته بودن ک اون ب همراه استراتامد رو زده خوب بوده

عضو گروه قرمزم 😊😊😊❤❤❤
رژودرمو سرچ کردم اکثرا گفته بودن ک نتیجه نگرفتن برا همین دنبال ی کرم یا پماد خارجی ام.سیکالیفت رو مع ...

تتراسایکلین فک کنم برای جلوگیری از چرک و عفونت هست 

نمیدونم میخوای پیش یه متخصص پوست برو بپرس ببین چه کرم ترمیم کننده ای برای بچه پیشنهاد میدن 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
عزی کجا باید برم لیزر کنیم . چ دستگاهی؟

دستگاه رو نمیدونم باید بری پیش متخصص پوست یا متخصص جراحی پلاستیک. 

اونا خودشون تشخیص میدن که با توجه به نوع زخم و عمیق اش یا همون اسکار اش باید چیکار کنن. 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊

سلام من لیزر جای زخم و بخیه در کلینیک شی لیزر در سعادت اباد ❤️ پیش خانوم دکتر نگار معروفی انجام دادم واقعا راضی بودم ماندگاریشم خوب بود از برند خوبی هم استفاده کرد شمارش 02126654500 اسم سایت هم شی لیزر بود. نمونه کار هاشون داخل سایتشون هم هست ❤️