2777
2789

خانواده م یک ساعت و نیم باهامون فاصله دارند و تقریبا یجای کم پیشرفت و کم امکاناتن

من بیچاره هر ماه یا بعضی وقتا دو ماهی میرم خونشون ولی همیشه ی خدا شوهرم دلمو خون میکنه ک چرا دورن چرا نمیان پیش ما چرا راه بد ماشین داغون میشه انقدر گفته که پسرمم دیگه اگه بیاد بزور میاد باهام دو روز بمونه .پولدارم نیستم ک واسه خودم ماشین داشته باشم برم بیام با ماشینای تو راهیم نمیزاره برم 

زندگیم سخت هزار جور کمبود ولی سر میکنم 

حالا خواهرم و خیلیای دیگه که تو شهر مان هفته ای چند بارم بخوان برن شوهراشون میبرن 

خدایا چرا انقدر فرق گذاشتی بین بنده هات

دیگه عزیزم قبل ازدواج باید به فکر دوری از خانواده می بودی

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

1 ساعت 2 ساعت  راهی نیس گل

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
دیگه عزیزم قبل ازدواج باید به فکر دوری از خانواده می بودی

مگه گذاشتند سنم ب فکر کردن برسه  کلاس نهم بودم نامزد شدم و شوهرم دادن چند ماه بعدش

شوهرم بایست بهش فکر میکرد اگه اون مشکلی نداشت انقدر غصه نمیخوردم عین خیلیای دیگه که همین شرایطو دارن