یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اصلا مهم نیست حال دلت مهمه کسی جای ما نیستب راحتی احازه قضاوت میدن ب خودشون خدت رو هزار بار ...
مرسی ازمهربونیت وخوشخالم باعث حال خوبت شدم❤
زیادبرام مهم نیس چون اکثرا کسایی تین نظراتومیدن ک خودشون توشرایط بدترین وصرفا به این خاطر لذت بردن ک شوهرشون خسیس نیس.البته سرزنشسون نمیکنم چون یه وقتایی باید شرایط بد وتحمل کرد وصبرکرد تانتیجه کارودید.
البته این تغییردادن دوسال طول کشید خیلی سختی کشیدم خانواده فوق العاده بدی داره که خداروشکر همزمان بادرست شدن خسیسیش طوری شد که هردومون تصمیم به قط رابطه باخانواده های مقابل گرفتیم والان۷ماهه که زندگیم نرمال شده و حس خوشبختی دارم شکزخدا❤🥰
@دنیا____همسرم خانم نامحترم چرا سفسطه میکنی؟؟؟این چه تاپیکیه برا خودت زدی؟؟؟من فحش کاری کردم؟؟؟؟معنی لغویش را میدونی؟؟وقتی با حرفات محصلین را در حد خودت پایین بیاری و بعدش حرفت رو پنهون کنی..صد درصد یه جای کار میلنگه..صد درصد))من از طریق خانوادم خیلی با فضای علم اموزی اشنا و عاشقشم..اجازه بهت نمیدم از بین ببری ارزش تحصیل رو..و. حتی یک لییانس گرفتن رو مسخره کنی و بگی به آسونی!!!آسونه؟؟؟یالا دست بجنبون و استین بالا بزن ..برو ساده ترین رشته رو بخون ببینم اصلا حالشو داری؟؟؟؟هر کس هرجوری خواس زندگی میکنه شما ققد احصیل نداری و ب خودت مربوط ولی اینکه من اومدم خصوصی و راهنماییت کردم برتی درس خوندن از سر. دوستی بود ولی تو بعدش چکار کردی؟؟؟؟؟؟میکاپ ارتیست شی؟؟؟اینا فکرای بس بچگانه و گول زدنکی بیش نییست..نظرم راجع بهت عوض شد..بیشتر کتاب بخون ..درضمن اگر خاستی چند مورد کتاب بهت معرفی کنم اگاهی اجتماعیت بالا بره گلم ..پی دی افشم هم میتونی دانلود کنی ..تا هیچوقت فکر نکنی بیشتر از ادمای اطرافت میفهمی چون ادمایی ک اکاهی اجتماعی وایینی دارن همیشه در این فکر غوطه ور هستن..