2777
2789
عنوان

ب چی مینازی😅😅

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 99 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این که تمام سعی ام رو میکنم که با آدم ها رفتار درستی داشته باشم حتی اونایی که باهام بدی کردن باعث خوشحالیمه 

تحصیلات دارم  هنر و خیلی چیزای دیگه زیاد دارم ولی اونا رو جزء چیزایی که بشه بهشون بالید حساب نمیکنم 

از نظر من چیزی باعث افتخاره که باعث رشد و بالندگی روح و انسانیت آدم بشه  

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
به اراده ام  به اینکه برا رسیدن به خواستم همیشه تلاش میکنم و تسلیم نمیشم

👌🏻👌🏻👌🏻بهترین چیز

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
متکبر چرا دوست من    حس خوب بابت داشته هامون عزت نفس ادم رو میبره بالا سوال منم درش تکبری ...

سفسطه ممنوع

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

این که بگی مرده اصلا حرف خوبی نیست به عنوان یه خانوم.  بگو زن قوی. بگو زن مستقل. بگو شیر زن.&n ...

بله دقیقا همون چیزا که شما گفتین واقعا هستن خواهر بزرگم تو همه مشکلات مثل کوه پشت همه مون بوده  خودشم با دست خالی تونسته جایی تو اجتماع برای خودش دست و پا کنه

سفسطه ممنوع

دل شکستن هم ممنوع

هیچ چیزی که در این جا باعث رنجش کسی جز شما باشه نبود

امیدوارم انقدر حال دلتون خوش باشه که با نیش و کنایه با کسی صحبت نکنید☺️☺️☺️

ب شعورم اینکه دو رو نیستم اینکه اهل حرفای مفت زدن نیسم نمینازم اما تو دلم خوشم میاد این اخلاقم 

منم عاشق رفتارتم پس  

رشته تحصیلیم🤭خانوادم واینکه خیلی قوی بودم توزندکی متاهلیم وشوهرم که خسیس بودوباهرروشی که فک کنین&n ...

چه قدر حس خوبی داشتم☺️☺️

به زیباییم 😊😊😊   بعدها به تحصیلاتم. کلا هر چی داشته باشم. بهش مینازم😁

عزیز دلم😍😍انشالله پر از دل خوشی باشی