2777
2789
عنوان

جاریه حسود و دروغ گو

| مشاهده متن کامل بحث + 1745 بازدید | 83 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اتفافا خیلی وقته میشناسمش عین خودمه قلبش پاکه

اینجابایدفقط ازخونواده شوهربدگفت من بااینکه جاری هام واقعاجاری هستن اماهیچوقت ازشون بدگویی نمیکنم .شایدمنم یه کاستی هایی دارم

کاربری هشتمم بنام خاک پاک ایران.ماملت کوروش بزرگ هستیم.منشورحقوق بشردنیا.افتخارهرایرانی

اومد پیشم گفت اره رفتم اونجا شوخی کردم گفتم اره جون عمت دیگه چجوری میخواستی ضایع شی بعدش گفت فردام  م می میخ میخو ام برم وقت گرفتم توام بیا گفتم ممنون من جای دیگه وقت گرفتم دوباره گفت شوخی کردما خودش داشت هی دروغشو ماست مالی میکرد

هر چی رو آدما بیشتر زوم کنی بی کیفیت تر ميشن
اومد پیشم گفت اره رفتم اونجا شوخی کردم گفتم اره جون عمت دیگه چجوری میخواستی ضایع شی بعدش گفت فردام & ...

بنده خداااا. دلم براش سوخت.... اگه جاری داشتم دست تو دست هم باهم میرفتیم ارایشگاهی ک میدونم کارش خوبه😐

اگه چیزی گفتم ک ناراحت شدی... بگو تا دوباره بگم😊😊اگه از من ناراحتی ب عمم فحش بده (همه ازم میپرسن عمه داری اصلا؟ اره دارم بخدا مادر شوهرمه) 
اومد پیشم گفت اره رفتم اونجا شوخی کردم گفتم اره جون عمت دیگه چجوری میخواستی ضایع شی بعدش گفت فردام & ...

وای چن سالته اسی

بیچاره جاریت و اطرافیانت

اصن دوس نداشته ب تو بگه کدوم ارایشگا رفته

اره جون عمت؟؟!!!!!!!  

فمینیست هستم