2777
2789
عنوان

جاریه حسود و دروغ گو

| مشاهده متن کامل بحث + 1745 بازدید | 83 پست
از اونجایی که پسرم و برادرشوهرم تقریبا همسنن جاریمم همسن دخترم میشه 😁
 « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم کارجاریت درست نبوده اماکارشماخییییلی بدتربوده حالایه آدرس دادی بهش چرا10باربه روش آوردی واینقدرضایعش کردی! فوقش وقتی گفت نه نرفتم اونجاچیزی نمیگفتی وتوعروسی خواهرش حالشونمیگرفتی اما دفعه بعد توهم بهش آدرس نمیدادی واگه چیزی ازت پرسید وخواست میپیچوندیش نه اینکه توعروسی خواهرش دودفعه ضایعش کنی! دلم واسش سوخت😑😕

❤💖💛💚
بابا مسئله ارایشگاه نیس دروغ گفتن

اگه حسود نبود .میومد پیشت می‌گفت عزیزم چقدر خوشگل و ناز شدی .میشه شماره آرایشگاه و بدی .منم می‌خوام واسه عروسی خواهرم برم یه جای خوب ... نه که زیر زیرکی کار کنه حالا اگر مچش و نگرفته بودی می‌گفت رفتم بجا دیگه چقدم پز میداد .

چه رفتاری

عزیزم جاری شما می خواسته بره همون آرایشگاهی که شما رفتی و نمی خواسته شما بفهمی شاید حس می کرده تقلید کار بنظر میاد یا از واکنش شما می ترسیده دوست نداشته شما بفهمی خواهر شما فهمیده ایشون رفته اونجا و به شما گفته رفتار درست این بود که به روش نمی‌آوردی نه اینکه بروش بیاری و خجالت زدش کنی 

حلالم کنید و خدانگهدار   
اسی تموم شد ؟

اره عزیزم بعضیا 

انقد بی احترامی میکنن و بلد نیستن نظرشونو درباره چیزی محترمانه بگن ک یادم رفت بگم تومه

هر چی رو آدما بیشتر زوم کنی بی کیفیت تر ميشن
اگه حسود نبود .میومد پیشت می‌گفت عزیزم چقدر خوشگل و ناز شدی .میشه شماره آرایشگاه و بدی .منم می‌خوام ...

اره دیگ گفت رفتم جای دیگه خب چرا نباید بگه

هر چی رو آدما بیشتر زوم کنی بی کیفیت تر ميشن
اگه فاصله سنی نزدیک باشه یکم حسادت میاره  واسه شما خب فاصله سنی زیاده البته من مجردم اینطو ...

ببین کلا به رفتار ادم بستگی داره، اگه میخوای دیگران باهات درست رفتار کنن و احترام بزارن شمام باید همون رفتارو باهاشون داشته باشی، احترام احترام میاره...

ولی خدا نکنه بیفتی توی حرفای خاله زنکی و حسادت و چشم و هم چشمی و... دیگه ته نداره مداااام باید حرص بخوری و غیبت کنی و اعصابتو خورد کنی.

همه چی دست خودمونه، حتی اگه طرف بد باشه میشه قطع رابطه کرد یا کمش کرد