2777
2789
عنوان

باز هم مادرشوهر تیغ زن

788 بازدید | 40 پست

سلام 

دلم گرفته میخاستم باهاتون درد و دل کنم خانومای گل

دلم گرفته از این خانواده ی مزخرف شوهرم

مشکل من شوهرمه که بچه اوله و پدر نداره ولی مادرشوهرم حقوق داره یعنی بود و نبود پدرشوهرم هیچ فرقی تو زندگیشون ایجاد نکرده. اما شوهرم بچه اوله و کلا خودشو لیدر میدونه و فک میکنه همه مشکلات زندگیشونو اون باید حل کنه. مادرش هم کلا وقتی اینو میبینه به جز نداری و بدبختیاش حرف دیگه ای نداره باهاش بزنه.کلا 3تا بچه ان و یه خواهر و یه برادر داره. خواهرش متاهله و بچه داره ولی شوهرش خسیسه و غصه اونم میخوره. برادرش مجرده و میخواد زن بگیره خونه نداره واسه اونم ناراحته انگار مسئول عروسی گرفتن و خونه خریدن اونه. اما مشکل من اینا نیس به جهنم ناراحت باشه. مشکل من کمکهاش به مادرشوهرمه یواشکی و دور از چشم من بهش کمک میکرده و من تازه فهمیدم. یکسال عقد بودم و سه سال عروسی کردم ولی نمیدونستم. نمیگم خودم زندگی نکردم چرا کردم ولی خیلی جاها از من کم گذاشته از گلوی من زده که تقدیم اونا کنه. حالا که دروغش رو شده همش فک میکنم همه چیو دروغ میگه اصلا نمیتونم دیگه اعتماد کنم. خودم تو زندگی قناعت میکردم پیشرفت کنیم نگو یکی دیگه داشته میخورده. نگید خرج بتراش که خرجم میتراشیدم میگف ندارم این ماه، مثلا ماه بعد بگیریم. آخه مادر چجوری میتونه اینجوری باشه. خودم مادر نشدم ولی خیلی متعجبم. به نظرتون قطع رابطه کنم باهاشون؟ بگم خودش تنها بره بیاد با من کار نداشته باشه. ازشون متنفرم نمیخوام ریختشونو ببینم.چیکار کنم دیگه پول نده. عیب از شوهر خودمه که میره پول میده. کلا خانوادگی همینطوری پسراشونو بار میارن. به جای کمک به پسر همیشه در حال کندن از پسراشون هستن. فامیلاشونم همینه سیستمشون. 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم رفتار خودت باعث شده شوهرت پنهون کاری کنه. 

وقتی کاری میکنه یا چیزی میخره واسه کسی و پول خرج میکنه باهاش دعوا نکن تا باهات رو راست باشه. 

بعدم در یه حدی به خانوادش کمک کنه اشکالی نداره به هرحال خانوادش هستن حق داره نگرانشون باشه و غصشونو بخوره! 

وا ینی چی .

ب شوهرت بگو الویت تو زندگی اول و اول منم ..بعدش بچه هامون ...بعدش خانواده ات 

بگو چراغی ک ب خانه رواس ب مسجد حرامه 

بگو بیعرضگی برادرت ب اون ربط نداره و حالا ک میخاد ازدواح کنه باید رد پای خودش واسته یا چند سال صبر کنه کار کنه بعد ازدواج کنه 

اگ شما ی کم سخت گیری کنی ...مثلا خرج تراشی کنی براش دیگ نمیتونه ب خانواده اش بده

جایی هست تو وجود من ،که جز تو هیچکی نمیتونه اونو پر کنه

اگه پسردار بشی بعد بدون پدر با چنگ و دندونت بچه هارو بگیری بزرگ کنی بعد زن بگیره بیاد بگه چرا با مادرت خوبی بهش کمک میکنی خودت ناراحت نمیشی؟یعنی حق تو نیس ثمره ی عمرت یه ذره کمک مالی کنع بهت

وا ینی چی . ب شوهرت بگو الویت تو زندگی اول و اول منم ..بعدش بچه هامون ...بعدش خانواده ات  بگو ...

همینو بهش میگم اونم قسم میخوره اولویتم تویی

میگم نه مامانته. خودم پشیمونم از قناعتام. دیگه فقط براش خرج میتراشم چون فک میکنم حرف کلا روش اثر نداره و مادرشو میپرسته

منظورت چیه یعنی کاری نکنم؟ اینطوری خودم دق میکنم

من نامزد سابقم عین شوهرت بود من ازش پول قرض خواستم ببین قرض نه برا خودم ولی گفت ندارم حتی یه درصد تلاش نکرد برام جور کنه بعدش متوجه شدم همونموقع1میلیون داده ب مامانش

دوباره فهمیدم4تومن داده برا جهیزیه خواهرش در صورتیکه برا من ی شاخه گل نمیگرفت

ببین همیشه خانوادش تو اولویت بودن براش منم طلاق گرفتم چون خیلی بد باهام تا کرد

الان هر کاری کنی و غر بزنی بهش بیشتر میره سمت مامانش

با سیاست پیش برو هر جور ک میدونی بیشتر جواب مید

محکوم 
اشکال نداره خو کمک کنه. مادرش. لابد ندارن که ازش میگیره. والا نمیگرفتم.‌ حساس نشو.‌ ببخش خدا ام ب ...

خودت راضی ای شوهرت از گلوت بزنه ببره واسه مادرشوهرت؟ من راضی نیستم و فک میکنم حلال هم نیس اینطوری

اگه پسردار بشی بعد بدون پدر با چنگ و دندونت بچه هارو بگیری بزرگ کنی بعد زن بگیره بیاد بگه چرا ب ...

عزیزم پدرش تازه  4ساله فوت کرده تو 32 سالگی شوهرم

چنگ و دندونی در کار نبود

هیج کس قدر من نمیفهمه تورو..جون مادرمم عین تو بود سی سال..بابام و نادر بزرگممم همینطدر تازه میگفت اول من بعد زن و بجه هات میگفت بچه اول وطیفه داره بقیه نه......تازه نفرینشم میکرد.....همش،خونمون جنگ اعصاب بود..

والا من موندم مردم چیکار پسراشون میکنن انقدر پسرا میخوانشون

منم داداشم مجرده بابام یه کار براش راه انداخته داداشم بدتر خسیس شده حتی یه ماهه هوس کیک کرده زورش میاد برای خودش بره بخره مبادا ما باهاش بخوریم هی به من و مادرم میگه برید بخرید اما رفته دو تومن یه ساعت برا دوس دخترش خریده 

میشه گرفتن مجوز و  رفع مشکلات مالیم صلوات بفرستید دوستای عزیزم😘
همینو بهش میگم اونم قسم میخوره اولویتم تویی میگم نه مامانته. خودم پشیمونم از قناعتام. دیگه فقط براش ...

اره از قدیم گفتن زنی ک خرج داره ارج داره و واقعا هم همینه

جایی هست تو وجود من ،که جز تو هیچکی نمیتونه اونو پر کنه