2777
2789

من از فروردین دارم میرم سرکار ولی چون تو محیط کارم که جووش خرابه و هرکاری هم کنی حرف میخوری افسردگی گرفتمو و تو خونه برای شوهرم نمی تونم غذا درست کنم هفته ای شاید دوبار غذا درست کنم یا خونه تمییزکنم بیچاره شوهرم ۱۲ساعته میره سرکار اونم با شکم گشنه 

به هر کسی که می نگرم در شکایت است در حیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟
عزیزم بهت توصیه میکنم جایی ک ارامش روانی نداری کار نکنی

مجبورم و به پولش احتیاج دارم ولی دیگه بهشون گفتم اگه باز مشکلی پیش بیاد نمیام‌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مجبورم و به پولش احتیاج دارم ولی دیگه بهشون گفتم اگه باز مشکلی پیش بیاد نمیام‌

خوب کردی

پس کلا جدی نگیر و حرص نخور

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
خيلى خانوما رو تو محيط كار اذيت مى كنن هرچى عقده از هرجا دارن اونجا پياده سازى ميشه جو خود همكاراى خ ...

مخصوصا اینکه یکی مث من بی زبون باشه

با زبونم باشى ولى اهل زيراب زنى و بدجنسى و بقيه اخلاقاى بد نباشى همينه فرق نداره من واقعا مى فهممت

خیلی حس بدیه الانم از خواب پریدم چون همش خواب محیط کارمو میبینم

خيلى خانوما رو تو محيط كار اذيت مى كنن هرچى عقده از هرجا دارن اونجا پياده سازى ميشه جو خود همكاراى خ ...

کاش میشد صد بار لایکت کنم...دقیقا همینه...من خیلی زور‌ زدم خودمو ثابت کنم ولی همکارام بدجوری دلمو‌شکستن به چی قیمتی بمونم ؟!ان شاءالله وضعیت بهتر شه میرم دنبال یه کار دیگه یا ادامه تحصیل

خیلی حس بدیه الانم از خواب پریدم چون همش خواب محیط کارمو میبینم

تو اخرش از اونجا مياى بيرون مگر اينكه اون داغونا از اونجا برن كه اصلا فكر مى كنم كلا ساختار محيط كارت از بيس تا اون بالا وضعيتش ملتهبه 

چرا نمیری سمت ی کاری که هم کمتر وقتت رو بگیره هم ارامش روحی داشته باشی 

چون رشتم پیراپزشکیه کارمو خیلی دوس دارم ولی تو محیط کارم تحقیرم میکنن ی جوری رفتار میکنن انگار فقط خودشون باسوادن 

کاش میشد صد بار لایکت کنم...دقیقا همینه...من خیلی زور‌ زدم خودمو ثابت کنم ولی همکارام بدجوری دلمو‌شک ...

ان شاء الله نميدونم چرا تعداد ادماى غرض و مرض دار رو به افزايشه انقدر حتى وقتى لالى و به كسيم كارى ندارى اونا كار دارن بهت

تو اخرش از اونجا مياى بيرون مگر اينكه اون داغونا از اونجا برن كه اصلا فكر مى كنم كلا ساختار محيط كار ...

اره میدونم امروز ازمسعولمون خواستم دیگه نرم ولی گفت قوی باش و حرف بقیه رو گوش نکن و نیروش کمه قبول نکرد

ان شاء الله نميدونم چرا تعداد ادماى غرض و مرض دار رو به افزايشه انقدر حتى وقتى لالى و به كسيم كارى ن ...

اره واقعا همشون دوس دارن ی کاری کنن تو حرف بخوری