2777
2789

پولم ب اندازه ای نیست ک بخوام خونه جدید کامل کنم.پس همینطور ناقص میمونه تا چندسال با این پول اما میشه این خونه رو خوب بازسازی کنم اینم درنظر بگیرین ک همسایه مادر شوهر هستم اینجا .یعنی این خونه ک هستیم و این خونه رو شوهرم نمیفروشه ک باهاش اون زمین رو ساخت کنیم.بچه م رو پام هست شیر میدم لطفا نظرات و راهنمایی رو بگین بهم میخونم بعد جواب میدم ببخشید اگ دیر جواب دادم 

منم فعلا همین شرایطو دارم لنک در هوا موندم دلم نمیاد برااینجاخرج کنم دلم میخوادزمینمونوبسازیم

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم زمین رو می ساختم بالاخره کم کم تموم میشه اما اگر ولش کنید هیچ وقت ساخته نمیشه

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری
منم دلم نمیاد اینجا خرج کنم اما خونه مرتب دلم، میخواد

دو راهیه سختیه ولی بقول دوستمون زمینو ول کنی هیچوقت ساخته نمیشه همسر من بشدت علاقه داره اینجارو بازسازی کنه ولی فعلا رایشو میزنم تامجبورشه زمینو بسازه انشالله به امید خدا از پاییز شروع به ساخت میکنیم تاهرجا پولمون رسید بعدش اینجارو میفروشیمو کاملش میکنیم

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔