2777
2789
عنوان

خوابگاه دانشجویی

3569 بازدید | 12 پست

سلام دوستان خواهش میکنم نظر بدین چنتا سوال دارم؟

کسی از خوابگاه بچه های پزشکی تهران خبر داره؟

خوابگاه خود بچه های پزشکی جداس یا با رشته های دیگه هم اتاق میشن؟دقیقا کدوم خوابگاه مال علوم پزشکیاس؟

از خاطرات خوابگاهتون بگید و زندگی خوابگاهی

ممنون میشم جواب بدین

اینارو که نمیدونم

ولی ی ماه رفتم دانشگاه محموداباد.

سر یک ماه جمع کردم فرار کردم شهرمون 🤦

اصلا حال نکردم.

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             

تا اونجایی ک شنیدم خوب میرسن بهشون

شیراز بهترین خوابگاه رو داره تو ایران

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم پزشکی تهران نمیدونم؛ولی سه سال خوابگاه بودم خیلی خیلی خوش گذشت بهم با هم اتاقیام هنوزم باهم دوستیم ولی خب بستگی به هم اتاقیات داره اگه رو کثیفی خیلی خساسی خیلی سخت میشه برات چون خوابگاه همه جاش بو گنده غذا کپک زده میاد یا اگه خوابت سبکه شلوغه خوابگاه ممکنه دیر خوابت ببره با یسری مشکلا دیگه؛ولی مستقل میشی از من میشنوی برو خوابگاه یه ترمم شده

پزشکی تهرانو نمیدونم اما 1 ترم پزشکی ایلام بودم که خب بعدس انتقال گرفتم شهر خودم اما بهترین دوران بود یعنی عالی , البته خوابگاه ما آپارتمانی بود تو یه واحد 10 نفر بودیم که دو تا اتاق بود و آشپزخونه و سرویسم اختصاصی برا همون 10 نفر , کلا 5 طبقه بود ساختمون که هر طبقه دو واحد 

من چند سال اونجا بودم.خوابگاه علوم پزشکی یکیه.رشته های پزشکی دندون و مامایی و پرستاری و علوم آزمایشگاهی و مدارک  تو امیر آباد شمالیه.خوابگاه خوبیه.من انقدر از اونجا خاطره دارم.غذا هاشم خوبه.خیلی میرشند.دوست دارم دوباره برگردم اون دوران

بچه های پزشکی رو معمولا با هم میندازن.ولی قاطی هم هستند.من هم اتاقیام پزشکی و مامایی بودن.وارد امیر آباد که میشی میگن بهش کوی دانشگاه.اول از پایین دانشکده فنیه.یعد خوابگاه فنی.بعد خوابگاه علوم پزشکی پسرا.بعد علوم پزشکی دخترا.توش دنیاییه.همه نوع آدم میبینی.از هر شهری.واقعا آدم دنیا دیده میشه.دانشکده پزشکی هم که توی خیابان پورسیناست.درب بالای دانشگاه تهران.

پزشکی تهرانو نمیدونم اما 1 ترم پزشکی ایلام بودم که خب بعدس انتقال گرفتم شهر خودم اما بهترین دوران بو ...

من خودمم ایلامی هستم یه سری از دوستام (از من بزرگ ترن)دانشجو های پزشکی ایلامن شنیدم گفتن خوابگاه بچه های پزشکیش با بقیه پیرا ها جداس و چطوریه موفق باشی گلم

بچه های پزشکی رو معمولا با هم میندازن.ولی قاطی هم هستند.من هم اتاقیام پزشکی و مامایی بودن.وارد امیر ...

وای عزیزم خیلی خوشحالم که بالاخره کسی پیدا شد اونجا درس خونده باشه خیلی ذوق زده شدم

ان شالله همیشه موفق باشی

فقط ببخشید عزیزم اگه اشکالی نداره میتونی بگی رشته خودت چی بود؟

و اگه ایرادی هم نداره کمی بیشتره از فضای دانشگاه و خوابگاه و ...بگی

ممنون میشم ازت♥️♥️

من خودمم ایلامی هستم یه سری از دوستام (از من بزرگ ترن)دانشجو های پزشکی ایلامن شنیدم گفتن خوابگاه بچه ...

ممنون عزیزم شمام موفق باشی , من که خاطره های خیلی خوبی از شهرتون دارم