2777
2789
عنوان

یک دونه فیلمه، اسمش رو میخواهم

| مشاهده متن کامل بحث + 11191 بازدید | 103 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان گلم، شب تون بخیر. بعد از یک مدت طولانی اومدم، خیلی قوی تر، خیلی پر انگیزه تر، انشالا به ...

بانو جون با دیدن متنتون خیلی خوشحال شدم، بی صبرانه مشتاق تاپیک جدید و ایده های زیبایتان هستم.

دوستان لطفا متنی که بانوارتیمس عزیز گذاشتند را لایک کنید و در دیگر تاپیک ها قرار دهید تا بقیه عزیزان هم از بازگشت دوباره بانوی عزیز مطلع شوند. 

سلام دوستان گلم، شب تون بخیر. بعد از یک مدت طولانی اومدم، خیلی قوی تر، خیلی پر انگیزه تر، انشالا به ...

سلام من تازه باهاتون اشنا شدم

تاپیکی توی زمینه

اعتماد بنفس تاحالا زدین من بخونم؟

اعتماد بنفس عزت نفس

فقط۱۸سالمه اما خیلی سخته❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
سلام بانوی دانا وبلاگ تولدی دوباره مال شماست یا فقط معرفیش کردین؟ک خیلی منت میزارین اگه هر وقت که ...

سلام عزیزم. من فقط معرفی کردم. نویسنده اون وبلاگ خانم بهار حقیقی هستند. همسر آقای افشین سنگچاپ (بازیگر). خدا حفظشون کنه هر جا که هستند.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
سلام عزیزم. من فقط معرفی کردم. نویسنده اون وبلاگ خانم بهار حقیقی هستند. همسر آقای افشین سنگچاپ (بازی ...

مشه منم راهنمایی کنین

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

@بانوآرتمیس  

سلام بانوی عزیز ، امیدوارم هرجا هستین حالتون خوب باشه

من متاسفانه خیلی دیر با شما و تاپیکهاتون آشنا شدم   شاید اگر همون موقع تاپیک های شما رو میدیدم الان شرایط و حالم خیلی بهتر بود و حتی شاید بعضی اتفاقات نمی افتاد   

تا حدودی مطالبتون رو خوندم ، سردرگمم

ظاهرا مدت زیادی هست نیومدین،اگر پیام منو میخونی حتما باخبرم کن پیام بده ، به راهنماییت نیاز دارم مهربان