2777
2789
عنوان

یک دونه فیلمه، اسمش رو میخواهم

| مشاهده متن کامل بحث + 11192 بازدید | 103 پست
آی دمتون گرم. پیدا کنیم ببینیم. خیلی وقته دنبالشم. به هر کی میرسم میپرسم

بانوآرتمیس شما چکارکردین که اینقدردعاگوتونن برم بخونم جالب شد،هرچند در حال طلاقم

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺

بانو تاپیگای دیگه تونو قفل کردین مجبور شدم اینجا پیام بدم

از تنهایی دلم‌گرفته

چرا ما دخترارو هیشکی درک نمیکنه

چرا از هر طرف محدودمون میکنن

چرا شوهر و خانوادش بهمون زور میگن و فقط توقع اطاعت دارن و خانواده خودمونم میگن آره با حرف اونا باش

چرا کسی حرف مارو درک نمیکنه

چرا تا یه عروس میاد بگه خونه بخریم مستقل بشیم هم به شوهر برمیخوره هم‌به خانواده شوهر؟؟برمیگردن میگن مگه ما اذیتت میکنیم؟مگه خانوادم اذیتت میکنن؟چرا درک نمیکنن که در هر صورت ما با اونا اذیت میشیم؟چرا درک نمیکنن آرزوی استقلال توی جوانی طعم داره بعد پیری فایده نداره؟؟؟

چرا از هر طرف درا بسته س؟؟نا امیدم بانو

حرفامو به شما گفتم سوالامو از شما پرسیدم چون ظاهرا استاد دانشگاهین و باسواد و آگاه و منطقی.ممنون میشم جواب بدین نا آرومم و نا امید از زندگی با قوم شوهر😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان گلم، شب تون بخیر.

بعد از یک مدت طولانی اومدم، خیلی قوی تر، خیلی پر انگیزه تر، انشالا به امید خدا کلی براتون برنامه دارم.

انشالا به زودی یک پیج اینستاگرام میزنم و خیلی قوی در کنارتون هستم. نگران هیچی نباشید، ما موفق میشیم.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...

سلام بانو ارتیمیس عزیز.با تاپیک هاتون کلی گریه کردم و شروع به خودسازی کردم.اما من و مث من ها زیادن که متاسفانه شرایط آزادی برای داشتن گوشی یا شبکه های اجتماعی ندارن و از طرفی ماهم انسان های خیلی موفقی در اجتماع بودیم که حالا بنا به دلایلی مجبور به اطاعت از همسر هستیم.از شما عاجزانه درخواست دارم که لطف کنین همینجا تاپیک بزنین تا ما هم رشد داشته باشیم واین رو به نسل های بعدیمون هم انتقال بدیم.اجر شما با خداس از خدا می‌خوام بهترین ها رو داشته باشید ممنونم بهترین مخلوق خدا 🌹🌹🌹

سلام دوستان گلم، شب تون بخیر. بعد از یک مدت طولانی اومدم، خیلی قوی تر، خیلی پر انگیزه تر، انشالا به ...

وای کجا بودید ....شما ....الهی همیشه سایتون بالا سر ما باشه 

به لطف خدا زندگیم مملو از اتفاقات خوبه 😘
@باارزشترینم     صفحه ی قبل ۲۰اردیبهشت بانوآرتمیس اومده کامنت گذاشته ببین😃😃😃😃

مرسی عزیزم خوش خبر باشی 😘😘😘😘🤩🤩

باورت میشه نمیخواستم بیام سایت ولی گفتم شاید خبری شده باشه ازشون .... ک یهو با پیامت کلی خوشحالم کردید 😘😘😘😘😘

به لطف خدا زندگیم مملو از اتفاقات خوبه 😘