2777
2789
عنوان

اونایی که به واتساپ واردن😕

305 بازدید | 55 پست

چیکار کنم همه برنامه هام کار میکنه  به جز واتساپ

اصلاً نه پیامی میاد نه پیامی میره

هرچی به آدما نزدیک تر میشی میفهمی درخششون به خاطر خورده شیشه هاشونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشیت عین گوشی منه 😍😍😍

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜

نتت ضعیفه؟یا اپدیت باید بشه

اگر درست نشو پاک کن دوباره بریز

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
فکر نمیکنم ربطی داشته باشه اخه🤔

سلام اجیم 

برا منم پیش اومده عزیزم گوشیتو خاموش روشن کن درست میشه من اینجوری برام کار میکنه و اگرم فیلترشکنت روشنه خاموشش کن چون گاهی بخاطر فیلترشکنه

میشه برای قبولیم تو رشته و دانشگاهی ک میخوام صلوات بفرسی❤️🥺
نتت ضعیفه؟یا اپدیت باید بشه اگر درست نشو پاک کن دوباره بریز

اخه فیامای درسی توشه میپره اگه پاک کنم

ن اگه ضعیف بود اینستا تل و نی نی سایت هم نمیرفت 😕

چیکار کنم😐

هرچی به آدما نزدیک تر میشی میفهمی درخششون به خاطر خورده شیشه هاشونه
اخه فیامای  درسی توشه میپره اگه پاک کنم ن اگه ضعیف بود اینستا تل و نی نی سایت هم نمیرفت 😕 چ ...

نه عزیزم نمیپره اگر پوشه واتساپ توی گالریت باشه 

میشه برای قبولیم تو رشته و دانشگاهی ک میخوام صلوات بفرسی❤️🥺