2777
2789
عنوان

اونایی که به واتساپ واردن😕

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 55 پست
گوشی منم اینجوری هس ولی هواوی وای 9 هستش👀

عین همن ک 🤪🤪😁

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اجی برو داخل تنظیمات بزن راه اندازی مجدد میره بیرون دوباره میاد بزنش ببین درس نمیشه؟ 

ن نشد خاموش روشن زدم نشد

هرچی به آدما نزدیک تر میشی میفهمی درخششون به خاطر خورده شیشه هاشونه
ن نشد خاموش روشن زدم نشد

ببین عزیزم برو نت یه چیزی الکی مث سلام سرچ کن شتید مشکل از نتته تموم شده باشه

میشه برای قبولیم تو رشته و دانشگاهی ک میخوام صلوات بفرسی❤️🥺
ببین عزیزم برو نت یه چیزی الکی مث سلام سرچ کن شتید مشکل از نتته تموم شده باشه

😳😳😳😳

من همین الان تو نی نی سابت دارم میچرخم تل و اینستا رو هم ک میاره😐😅مشکلش چفد ناشناختس😮

هرچی به آدما نزدیک تر میشی میفهمی درخششون به خاطر خورده شیشه هاشونه
😳😳😳😳 من همین الان تو نی نی سابت دارم میچرخم تل و اینستا رو هم ک میاره😐😅مشکلش چفد ناشناختس😮

😂😂😂🤦🏻‍♀️اره تازه از حموم اومدم گیجههه خوابم مخم یاری نکرد ببشید

میشه برای قبولیم تو رشته و دانشگاهی ک میخوام صلوات بفرسی❤️🥺