2777
2789
عنوان

جواب منفی آزمایش خون بارداری ....

183 بازدید | 14 پست

سلام دوستان،امروز شانزده روز از تزریقhcgمیگذشت،خیلی امیدوار بودم به بارداری،اما امروز رفتم بتا ، حتی از یک هم کمتر بود،حتما خیرم بوده،اما حالم گرفته شده،اخه توو این یکماه کلی متفورمین و  دگزا و لتروزول خوردم،که کلی هم جوش زدم و چاق شدم،اخرش هم هیچ،البته اینم بگم من فقط یک شب که فردای تزریق آمپول بود اقدام کردم.خیلی دپرس شدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دنبال تاپیکت گشتم ببینم شما جواب آزمایشت مثبت شده یا نه ولی دیدم شما هم منفیه

منم پریود شدم🙁😭☹گر چهاین ماه  خیلی امیدوار بودم که حامله ام 😭 فقط یه دوره داروهام مونده

که میخام هفته بعد برم دکتر

❤️🌱
دنبال تاپیکت گشتم ببینم شما جواب آزمایشت مثبت شده یا نه ولی دیدم شما هم منفیه منم پریود شدم🙁😭☹گر ...

عزیززرم،خیلی ناراحت شدم،اره منم منفی شدم و الانم روز دوم پریودمه،میخوام باز برم دکتر و شـروع کنم،ماه پیش یک شب فقط اقدام کردم،دکتر هم بهم گفت اینجوری شانست میاد پایین،خداکنه هم شما و هم من این ماه به خواسته دلمون برسیم،یه سوالی چـرا چهارماهه نشدی؟ مشکل از کجاست؟ امپول hcg هم میزنی با لتروزول؟؟

عزیززرم،خیلی ناراحت شدم،اره منم منفی شدم و الانم روز دوم پریودمه،میخوام باز برم دکتر و شـروع کنم،ماه ...

من دو دوره لتروزل خوردم و آمپولم زدم 

این سری اخره

نمیدونم چرا نمیشه😭

یعنی اگه با امپول hcg و لتروزل باردار نشیم دکتر چه دارویی میده؟؟ 

❤️🌱
من دو دوره لتروزل خوردم و آمپولم زدم  این سری اخره نمیدونم چرا نمیشه😭 یعنی اگه با امپول hcg ...

واقعا نمیدونم من دوباره میرم دکتر احتمالا هم دکترم عوض میکنم،تهــران هستی؟؟

خب دلیلش از دکتر نپرسیدی؟ عکس رنگی دادی؟همسرت اوکیه؟

ببین من یه دونه سقط هم داشتم ک البته خود ب خود خونریزی کردم و سقط شد

برا همین دکتر هنوز چیز خاصی برام ننوشته جز همین لتروزل و آمپول

سونو هم کرد گفت مشکلی نداری

همسرمم نه مشکل خاصی نداره

حالا اینسری میرم ببینم‌چی میگه

عزیزم شما چند وقته اقدام کردین؟

❤️🌱
ببین من یه دونه سقط هم داشتم ک البته خود ب خود خونریزی کردم و سقط شد برا همین دکتر هنوز چیز خاصی بر ...

من دوماهه،البته ماه اول زودتر ازاد شده بود و میشه گفت فقط ماه پیش،حالا دوباره این ماه هم اقدام میکنم،منم فردا میرم دکتر،توکل به خــدا

من دوماهه،البته ماه اول زودتر ازاد شده بود و میشه گفت فقط ماه پیش،حالا دوباره این ماه هم اقدام میکنم ...

دو ماه که هنوز خیلی کمه اصلا دکتر نمیخاد حداقل ۶ماه اینا اقدام کن اگه نشد برو دکتر 

حالا باز خودت بهتر میدونی 🌼💗

❤️🌱
دو ماه که هنوز خیلی کمه اصلا دکتر نمیخاد حداقل ۶ماه اینا اقدام کن اگه نشد برو دکتر  حالا باز خ ...

درست میگی اما بخاطر سنم مجبورم من ۶۳ ای هستم،خیلی وقته ازدواج کردم اما بچه نمیخواستیم خیلی دیر اقدام کردم البته بیشتر بعلت مشکلات کاری و درس و ...بود.اگه سنم کمتر بود اصلا برام مهم نبود .