2777
2789
عنوان

الان تاپیک عکس و خیانت و فامیل شوهر بود همه میومدن

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 23 پست
خدابیامرزدش عزیزم من دوسه ماه پیش پدربزرگومادربزرگ نازنینموبه فاصله ی یه ماه ازدست دادم دلم داره پر ...

عزیزم خدا رحمتشون کنه نور به قبرشون بباره و هرچی خاک اوناس بقای عمر شما باشه خیلی سخته از دیشب دارم خاطراتمو مرور میکنم درد و دل کردناش یادم میفته اومدنش نماز خوندنش درد ها و سرفه هاش دلم کبابه از دیشب کارم گریه اس 

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍
وای چقدرمرگ سخته برا اطرافیان ولی اون بنده خداخودش راحت شد همون قدرکه مرگ سخته حقم هست وهیچ راه گریز ...

درسته دوستم حق با توئه من بیشتر به خاطر غریبانه مردنش ناراحتم آخه میگفتن حالش خوب شده امروز قرار بود ببرنش خونه اش بردن اما به خونه ی ابدیش وایی خدایا بمیرم برای مظلومیتش

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

4 تا بچه رو با سختی بزرگ کرد هیچکدوم وقتی که بود قدرش رو ندونستن دخترش کتکش زده بود عروسش نیش و کنایه زده بود مهر 97 بود که برادرش فوت کرد الانم خودش خیلی وابسته ی برادرش بود الانم رو قبر برادش خاکش میکنن تو آغوش برادرش به خواب میره دیگه درد نمیکشه دیگه منت نمیشنوه دیگه کتک نمیخوره دیگه دردی نداره که با من تقسیم کنه دیگه دخترعمه ای ندارم که کنارش بخوابم و باهاش درد و دل کنم اونم بگه غصه نخور ببین غصه بامن چیکار کرد 

عزیزم خدا رحمتشون کنه نور به قبرشون بباره و هرچی خاک اوناس بقای عمر شما باشه خیلی سخته از دیشب دارم ...

زنده باشی و روح دخترعمت هم شادباشه..پدربزرگو مامانبزرگ من دوتافرشته ی تمام عیاربودن تاحالاهیچکس اخمشونوندیده بودبیچاره سرحالوسالم بودن امایدفعه پدربزرگ بیچارم لگنش ازچندجاشکست مادربزرگم غصه ی اونوخورد پارکینسون گرفت جفتشون شدن زمینگیر باهم فوت کردن عین یه کابوسه برام هرلحظه فکرمیکنم الانه که ازخواب بیدارشم برم دیدنشون عین چندوقت پیش برم توخونه ای که پره عشقومحبته شورزندگی هست خونشون دائم پره مهمون میشداماحالاهردوشون باهم پرکشیدن فکرمیکنم رفتن مسافرت نمیتونم باورکنم که دیگه هرگزنمیبینمشون خیلی،خیلی سخته دلم برامهربونی ومظلومیت مادربزرگم وابهتوغرورپدربزرگم تنگشده و دارم خفه میشم ..اماچکاری ازدستمون بر میادزندگی همینه زنده هاباید زندگیزکنن قانون طبیعته تابوده همین بوده وتاهست چینن هست..

4 تا بچه رو با سختی بزرگ کرد هیچکدوم وقتی که بود قدرش رو ندونستن دخترش کتکش زده بود عروسش نیش و کنای ...

مادربزگ منم مثل دخترعمه ی شمابیچاره یه مدت کوتاه زمینگیرشد نمیتونست حرف بزنه نمیتونست دستوپاشوتکون بده فقط نگاه میکرد توتگاهش یه دنیاحرف بود بیچاره نمیتونست غذابخوره شکمشوسوراخ کرده بودن از شکمش باسرنگ غذامیدادن این بیچاره هاعذابشونوتواین دنیاکشیدن وانشالاالان جاشون بهشته واای خیلی دلم گرفت 

مادربزگ منم مثل دخترعمه ی شمابیچاره یه مدت کوتاه زمینگیرشد نمیتونست حرف بزنه نمیتونست دستوپاشوتکون ب ...

خدا رحمتشون کنه دوستم دختر عمه ی منم بیست و پنج روز تو آی سی یو بود شلنگ گذاشته بودن تو دهنش و غذاش سرم بود اما دیگه راحت شد میگفت دلم برای داداشم تنگ شده رفت پیش داداشش و مارو دلتنگ کرد

خدا رحمتشون کنه دوستم دختر عمه ی منم بیست و پنج روز تو آی سی یو بود شلنگ گذاشته بودن تو دهنش و غذاش ...

بخداراحت شده عزیزم الان زمونه ای شده که جوونتراوسالماارزوی مرگ میکنن چه برسه به اون بنده خداکه هرنفسش عذاب بود هیچکس نمیتونه درک کنه اون چه دردروعذابیو توهرنفسش داشته تحمل میکرده فقط برای ارامشش دعاکن وقران بخون 

عزيزم فاتحه خوندم براش خدا رحمتش كنه🌹 گفتى دل پردرد گريه كردم براش😭😭😭

آره گلم دلش پر درد بود مظلوم بود هنوز باورم نمیشه که رفته 4شبه که نیست که نفس نمیکشه و سه شبه که مهمون خاکه😭😭