2777
2789
عنوان

جهیزیه ی عروس !!

| مشاهده متن کامل بحث + 1891 بازدید | 128 پست

خیلی رسم بدیه ما هرکار کردیم مادرشوهرکوتاه نیومد ی لشگر آدم اورده بود با خودش

اینقدر فضولی کردن تازه خواهرزاده های همسر عکس هم مینداختن انگار میخوان خبر تهیه کنند 

منم فقط حرص خوردم چون پرده های خونه اماده نبود هنوز 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

به نظرم این رسم جهازدیدن فقط تو اینستا مد شده عکس بگیرن بذارن وگرنه تو زندگی واقعی کسی اینکارو نمیکنه والا من نشنیدم اطرافم

همسرت وظیفه نداره کمبود ها و عقده های مالی و عاطفی که خونه پدرت داشتی رو جبران کنه با کمک هم زندگیتون رو بسازید😉💪یه بارم مارو تو پارتی گرفتن به سرهنگه گفتم من سرایدار اینجام خودم باهاتون تماس گرفتم تیپمو نگاه کرد گفت اینو آزادش کنید کلی هم ازم تشکر کرد☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=141861122]آره منم دوست دارم اتفاقا.یه بهونس برای جشن و دورهمی.چیه عروسیا شده دو ساعت توو تالار که یکساعتشم به ...[/QUOTEمنم دوست دارم البته به نظر بقیه هم احترام میذارم یه عده دوست ندارن،ولی تو نی نی سایت همه میگن ما نداشتیم و مخالفیم پس این جشنایی که برگزار میشه مال کیه؟اکثر ملت میگیرن بعد میگن ما دوست نداریم باید منسوخ بشه

بلندترین فریاد من سکوت من است...
من خیلی دوس دارم .وسیله های نو خوشگل خونه عروس کلا باحاله دیگه 

اونو ولش کن چرا مادرشوخر؟ 😐😂 انقد دوسش داری؟

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
جاریم اینا رسم داشتن. وقتی برا نامزدم عیدی برده بودم و داشتم خریداشو تو اتاقش میذاشتم گفت اینارو که ...

آفرین 👏🏻👏🏻👏🏻

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
خیلی رسم بدیه ما هرکار کردیم مادرشوهرکوتاه نیومد ی لشگر آدم اورده بود با خودش اینقدر فضولی کردن تاز ...

حالا شما همین حرفارو به کاربرایی که میگن به شما چه رسمه دلمون میخواد بریم ببینیم بزن 😐بعضیا ذاتا یه پا به دنیا اومدن

به نظرم این رسم جهازدیدن فقط تو اینستا مد شده عکس بگیرن بذارن وگرنه تو زندگی واقعی کسی اینکارو نمیکن ...

اتفاقا از همون قدیم تو زندگی واقعی بوده که بوده

خیلیم کار زشتیه همون بهتر که از این رسما ندارین اطرافتون👌🏻

این رسم تو فامیل ما چندسالیه منسوخ شده ولی لزومی نداره تو نی نی سایت هر ۵دقیقه یکبار از بدیهاش بگید بقول فیلمبردار مراسم ما به عقیده و رسم هر شخصی باید احترام گذاشت تو خیلی جاها هنوز رسمه پس نمیشه گفت بده 

این رسم تو فامیل ما چندسالیه منسوخ شده ولی لزومی نداره تو نی نی سایت هر ۵دقیقه یکبار از بدیهاش بگید ...

هرکس نظر خودش رو میگه و قرار نیست نظر خودمون رو تحمیل کنیم 

کاربر مرد هستم 

بعدشم جدا از بحث جهاز دیدن تو این تاپیک خیلی از خانما یادگرفتن تا بحث جهیزیه میشه میگن وا پدرومادر عروس چه وطیفه ای دارن جهاز بدن پسر خودش بخره ،باشه خانم جان پسر خونه میگیره طلا میگیره عروسی میگیره ماشین میگیره اگه پدرومادرش هم خدایی نکرده تو یکی از مراسم برای شما هدیه نیوردن بیا اینجادتاپیک بزن کل اجداد ونیاکانشو بکش به فحش همه هم بهت میگن حق داری وظیفه پدرومادر پسره که بهت کادو بدن،ایا شما که اینجوری حق به جانب حرف میزنی با همین اقای داماد میری تو یه خونه ۳۰متری زندگی کنی؟ایا از طلا خریدنت میگدری؟ایا حاصری بدون مراسم بری سر زندگیت؟یاچون اقا زن گرفته وظیفشه خرح کنه؟تو این زندگی شمای خانم قرار نیست از زندگی لدت ببری؟شما میری که فقط عداب بکشی؟فقط لطفا نگو پسری که نداره بیخود زن گرفته که منم درجوابش میگم بیخود کردی که وقتی دیدی نداره وسطح مالیشو دیدی بهش بله گفتی باعرص معذرت بخاطر لحن تندم و بااحترام به نطر همه دوستان

من با اینکه جهیزیم آنتیک نیست ولی دوست دارم این جشنو😂😂😂😂

چی بگم والا  من مجردم ولی وقتی دعوت میکنن نمیرم ولی مامانم دوس داره و میره

🌹خدا برایم کافیست🌹⛔️درخواست دوستی آقایان ممنوع ⛔️ ❤️در فضای مجازی نیز خدا میبیند❤️
حالا شما همین حرفارو به کاربرایی که میگن به شما چه رسمه دلمون میخواد بریم ببینیم بزن 😐بعضیا ذاتا یه ...

واقعا کار زشت و بی معنیه فکرکن به همه زندگیت سرک بکشن اصلا ب کسی چه ربطی داره من چی اوردم‌چی نیاوردم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
واقعا متاسفم این که پدر عروس زحمت میکشه جهاز میده بع نظرم وظیفش نیست کسی ک میخواد زن بگیره باید خود ...

پس خانم چی؟؟ هیچی نخره؟

پسر پول خونه بده پول جشن عروسی بده پول ماشین بده پول طلا بده

پول جهازم بده؟

دختر چی؟

فمینیست هستم