2777
2789
عنوان

جهیزیه ی عروس !!

| مشاهده متن کامل بحث + 1891 بازدید | 128 پست
چقد خوب آفرین خونواده ی شوهرت یا شوهرت چیزی نگفتن؟

شوهرم خیلی استقبال کرد .از اول بهش گفته بودم آدم مستقلی هستم  خانواده اش حرف مفت زیاد زدن ولی من اصلا ناراحت نشدم چون مهم هدفم بود که بهش رسیده بودم بعد من جاریم هم شنیده بود من اینکار رو کردم اونم نذاشت کسی بره جهازش رو ببینه

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب اینجا همه از جهاز برون و عروسی و و پاتختی بدشون میاد،پس این همه مراسمای اینجوری میبینیم برگز ...

مشکل همه با شیوه ی اشتباهه جا افتادن این رسمه!

قدیم رو نمیدونم ولی الان بعد جشن عروسی همه به بهونه ی شادی میرن خونه ی عروس

ولی وقتی وارد خونه میشن شرو میکن به بررسی هرررچی که تو خونه تحت عنوان جهیزیه عروس هست! از مارک بگیر تا تعداد

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
متاسفانه متاسفانه فقط جامعه ی ما این شکلیه یا از این ور بوم افتادن یا از اونور خیلی از شهرام هستن ...

والا 

تقسیم کنن پولشو 

بعضی ها واسه این ک چش فامیل دراد زندگیشونو میزارن واسه یه شب

من فک نمیکنم  ارزش داشته باشه واسه پوشیدن یه لباس عروس کسی تا آخر عمرش حسرت بخوره

و همچنین واسه این ک جهازش مارک نیس

اگه دوستی نباش،دوستی تو دوری محکم تره
این فرق میکنه با اونیکه انگار رفته موزه از دم در تا خیاط خلوت و رصد میکنه که بعدش بگه فلان چیزو داش ...

من متنفرم از اینکار

کلا بدم میاد ببینم کی چی داره چی نداره

فقط بخاطر روحیه ی خودم میرم 

نه اون یه مسئله خصوصیه که با عروس و داماد مربوط میشه...که رسم بعضی جاهابوده نه همه این فرق داره.... ...

من کلا با خیلی از رسما مخالفم ضمنا من با رسم جهیزیه دادن توسط خانواده عروس مخالف نیستم با مهمونی گرفتن و نشون دادن اون به همه مخالفم . منکه مخالف بودم خانمم خودش دوست نداشت که جهیزیه ش رو کسی ببینه ولی شما میتونید به نظر خودتون عمل کنید و کل جهیزیه تون رو در معرض دید همه قرار بدید میتونید اجازه بدید همه در مورد جهیزیه تون نظر بدن میتونید اجازه بدید بهتون بگن جهیزیتون کم بوده یا زیاد جنش خوب بوده یا بد و...

کاربر مرد هستم 
عزیزم هرکس و هرجایی یک رسم و رسوماتی دارن بهتر عقاید شخصی‌مونو به زور تو مخ هم فرو نکنیم. هرکس هرطور ...

عزیزم کسی نمیتونه به زور چیزیو به کس دیگه ای تحمیل کنه😉 حرف ما اینه که چون اشتباه جا افتاده تو جامعه

این رسم نباید دلیلی باشه بر شرمنده شدن پدرو مادرعروس سر کم خریدن جهیزیه!

توانشو ندارن

گناه که نکردن بچه اوردن

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
چه جالب اینجا همه از جهاز برون و عروسی و و پاتختی بدشون میاد،پس این همه مراسمای اینجوری میبینیم برگز ...

آره منم دوست دارم اتفاقا.یه بهونس برای جشن و دورهمی.چیه عروسیا شده دو ساعت توو تالار که یکساعتشم به شام خوردن میگذره

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
مشکل همه با شیوه ی اشتباهه جا افتادن این رسمه! قدیم رو نمیدونم ولی الان بعد جشن عروسی همه به بهونه ...

عروس وقتی میاد کاسه بشقابش رو میچینه رو کابینت و تا لباس خوابش رو هم پهن میکنه که بقیه ببینن پس حق اعتراض نداره .من چند روز قبل عروسی فقط خواهر شوهرام و جاری بزرگم و مادرشوهرم یعنی ۵ نفر به بهانه اینکه میخوان کادوی خونه رو بیارن اومدن خواهرشوهرم اومد بره سراغ کابینت گفتم فلانی جان چیزی میخوای بگو میارم برات .تمام 

اتفاقا جهیزیه من چون خودم و شوهرم خریده بودیم خیلی ساده بود یعنی کریستال و سرویس چینی و اینا نداشتم قاشق چنگال باز خریده بودم قابلمه یک سرویس داشتم لوازم برقی خیلی محدود مبل و سرویس خوابم ساده ولی شیک 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
عزیزم کسی نمیتونه به زور چیزیو به کس دیگه ای تحمیل کنه😉 حرف ما اینه که چون اشتباه جا افتاده تو جامع ...

اونی که نداشته باشه خودش اینارو حذف میکنه نگرانی و اضطراب نداره که!

مردم خودشون عقل دارن 

کسی هس ک اصلااااا هیچچچچ پس اندازی نداشته خونوادش برا جهیزیه? چطوری جور شد؟

خریده کم کم با وام گرفتن

متاسفانه خیلیا تا چندین سال زیر بار همین قرضا کمر خم میکنن

جاریم اینا رسم داشتن.

وقتی برا نامزدم عیدی برده بودم و داشتم خریداشو تو اتاقش میذاشتم گفت اینارو که تو قوطین بذار داخل نایلون خراب نشه قوطیاشون تو جهاز دیدن بچین. گفتم ما رسم جهاز دیدن نداریم. هرچی خریدیم برا خودمون خریدیم نه نشون دادن به بقیه