2777
2789
عنوان

جهیزیه ی عروس !!

| مشاهده متن کامل بحث + 1891 بازدید | 128 پست
با خودت نمیگی به من چه ک چی واسه خودش خریده یا چی کم داره؟🤔🤔

نههههه اصن قسم میخورم تا حالا پیش نیومده واسم 

من فقط نگاه میکنم عادت ندارم فضولی کنم  حتی بعدها یکی میگه فلانی اونو نداشت من میگم ععععع متوجه نشدمم 

فقط رنگ و چیدمانشو نگاه میکنم اصن عاشق نو و شیک بودن وسایلم 

ما رسم داشتیم ولی حتی یک نفر هم نذاشتم بیاد ببینه هرچی هم تیکه و طعنه زدن فدای سرم اصلا ناراحت ...

آفرین

حرف و طعنه های مردم مال یه هفته س👏🏻👌🏻

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما اصلا همچین رسمی نداریم فقط روزی که جهاز برونه کمک میکنن وسایل رو میچینن تو خونه دیگه هر چی باشه ه ...

مهم نیته

اونایی میخوان دید بزنن میان بازم😂

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
ما رسمشو داریم اما خودم با کلی جنگو دعوا گفتم هیچ کس از اقوام حق نداره بیاد،وسایل من ب دیگران ربطی ن ...

👏🏻👌🏻👏🏻

شما که گفتین خوشتون نمیاد و تمام.... چه طور خوششون میاد پدر بنده خدا عروس اون هگه تو خرج و زحمت بیوف ...

من توی خرید دخالتی نکردم و قرارم نیست کسی توی خرید دخالت کنه ولی اصلا دوست ندارم کسی بیاد جهیزیه خانم منو ببینه و نظر بده چه کم چه زیاد من اصلا هیچوقت به خانمم تا الان نگفتم جهیزیت کم بوده یا زیاد مارکش خوب بوده یا بد . من بخاطر جهیزیه که نرفتم زن بگیرم که الان بخوام مدعی باشم .برا همینم به خانمم گفتم دوست ندارم کسی بیاد برا دیدن جهیزیه الانم ۱۵ سال گذشته

کاربر مرد هستم 
نههههه اصن قسم میخورم تا حالا پیش نیومده واسم  من فقط نگاه میکنم عادت ندارم فضولی کنم  حت ...

این فرق میکنه با اونیکه انگار رفته موزه

از دم در تا خیاط خلوت و رصد میکنه که بعدش بگه فلان چیزو داشت فلان چیزو نداشت

من واقعا نمیفهمم چطوریه که این اسباب اثاثیه میخاد بره خونه دوماد بابای عروس پولشو میده تازه کلللی هم ...

😂😂حرفشون اینه پسر من عروسی گرفته و خونه خریده

شما کم کم پول دادین جهیز خریدین ما یجا دادیم خونه خریدیم

من توی خرید دخالتی نکردم و قرارم نیست کسی توی خرید دخالت کنه ولی اصلا دوست ندارم کسی بیاد جهیزیه خان ...

درود بر شما 😁👏🏻

بلخره رسم و رسوماته ....همون جور که جهیزیه از طرف خانواده دختر رسمه

هر رسمی که درست نیست  با عرض معذرت یه زمانم رسم بود شب عروسی دستمال نشون همه میدادن درست بود واقعا ؟ ببخشید رک گفتم 

کاربر مرد هستم 
یکی از فامیلامون این رسم اجرا کرده بود یک ماه بعد عروسیش تو یکی از کشوهاش یه لیست پیدا کرده بود اونا ...

😳😳😳