2777
2789
عنوان

جهیزیه ی عروس !!

| مشاهده متن کامل بحث + 1891 بازدید | 128 پست
ما چن روز قبل عروسی یه مراسم جهیزیه برون داریم همه فامیل میان برا فضولی😐 منم بدم میاد 

من با اینکه جهیزیم آنتیک نیست ولی دوست دارم این جشنو😂😂😂😂

99/9/9 خونه خودمم انشالله😍😍یه صلوات مهمونم میکنی 🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هشت سال پيش عروسي كردم هيچكدوم از اين مراسم رو هم نگرفتم بسيار هم بنظرم كار بي محتوايي هست ،حتي عيدي شب يلداي اينا رو هم نگرفتم هز چي ميخواستم شوهرم خريد ولي پا نميشدن بيارن خونه ي ما

من روز اول به خانمم گفتم من از اینکار خوشم نمیاد و تمام 

شما که گفتین خوشتون نمیاد و تمام.... چه طور خوششون میاد پدر بنده خدا عروس اون هگه تو خرج و زحمت بیوفته.... خب تو خاستگاری میگفتین خوشتون نمیاد از این رسم و رسموم ها و کل وسایل و کامل و جامع به سلیقه خود عروس خانم ....خودم میخرم....

والا... سییمونی هم خودتون بخرید خب....

وقتی رسمهپدر و خانواده عروس تو این گرونی اینهمه تو خرج و زحمت بیوفتن پس گرفتن یه جشن ساده و کوچک هم چه اشکالی داره....شادیه دیگه

من کاری ب عروس هم ندارم دوست دارم همه خونه ها برم وسایل و سلیقه و چیدمان طرف ببینم.ی چیزی هم خب یاد ...

تو اینستاگرام بزن دکوراسیون منزل ب کیسای بهتری بر میخوری

فمینیست هستم
عروس کشون ما اینجوری نیس ما از تالار میریم پارک بعدش خونه مادرشوهر هیچکس خونه عروس نمیره

پارک؟پلیس گیر نمیده بهتون؟

نه ما متاسفانه بعد بوق بوق زدن تو خیابونا میرن خونه عروسو دید میزنن😂

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️

ما رسم داشتیم ولی حتی یک نفر هم نذاشتم بیاد ببینه هرچی هم تیکه و طعنه زدن فدای سرم اصلا ناراحت نشدم چون بنظرم کارم درست بود.تمام هزینه عروسی و خونه و جهیزیه رو هم دوتایی خودم و شوهرم دادیم و اعلام کردیم ریالی از کسی کمک نمیخوایم و میخوایم مستقل باشیم 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
من و مامانم که نذاشتیم با اینکه مادر شوهرم گیر داده بود

👏🏻👏🏻👏🏻

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4547072/شبه-شهادته-امام-جعفرصادقه-بیاین-متوسل-بشیم-به-اقاسفره-صلواتی-هست-شرکت-کنید-حتی-ش?postId=141856387

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻