2777
2789
عنوان

جهیزیه ی عروس !!

1876 بازدید | 128 پست

جان من کسی هست که با این رسم دلربای عروس کشون موافق باشه؟😐

اعلام حضور کنه تا دوشقش کنم 😐⚔

ینی چی آخه بری خونه طرفو از دم در تا حمومش شخم بزنی!که چی مثلا؟!

ببینی عروس چنتا پاکت گوشت داره تو فریزرش

یا مارک لوازم برقیش چیه!!!

واقعا درک نمیکنم این مدل ادمارو که چجوری انقد رو دارن😐خداروشکر کم کم داره از مد میوفته

ولی جان من نکنین از اینکارا😂خیلی زشته بخدا

هرکیم خواست بکنه هدایتش کنین😑

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه که بدون وسیله رفت سر خونه زندگی 

پسرم خونه بخره ماشین بخره طلا بخره گناه داره اخه

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

منم درک نمیکنم اصلا این رسمو 

پاتختی هم درک نمیکنم عروس بنده خدا رو صبح خسته کوفته میبرن آرایشگاه میارم که بگن کی چی آورده کی بیشتر داده کی کمتر😐😐😐

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

این رسم برای این راه افتاد که قدیم ها همه میرفتن و میدیدن و عروس دوماد هرچی کم. داشتن میخریدن براشون مثلا پتو ، چرخ خیاطی هرچی که فراهم کنن براشون ...ولی کلا عوض شد هدف اش و شد خاله زنک بازی 

موافق نیستم مسخره اس