2777
2789
عنوان

بیاید بگید خدایی وضع مالیتون چطوره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5962 بازدید | 198 پست

به نام خدا خو نه داریم  150 متر هست دوبلکس تقریبا ششصد می ارزه ماشین 50 تومنی داریم ...سه تا بچه دارم ...همسرم مدیر تالار رستوران ...کلی هم قسط و قرض داریم  

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
چقدر ناشکری اینهمه دارید و میگی هیچی نداریم دلم گرفت 

نه ما هیچی نداشتیم از اول چند سال پیش من و شوهرم خیلی وضع بدی داشتیم من پولای ته کیفم را میدادم بره سر کار بیسکویت بخره آنقدر اوضاع خراب بود پدر و مادرش پشت کردن بهمون کامان م بابا منم ک بدتر هیچی نداشتن حتی پول بنزین نداشتیم گاهی اوقات سر کوفت هم میشنیدم چون وضع داداشام خوبه و من تک دخترم 

برا مهمونی خاهر شوهر ک اونم وضعش توپ بود لباس نداشتم ابروم میرفت تا اینکه ختم برداشتم و اینا 

الان ناشکری نمیکنم اما چند سال اپل فقط داشتیم چاله چوله ها اپل کار را پر میکردیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلاممم وای الهی فدااااات چراااا؟؟؟؟ 😭😭😭😭 

یادت نیست بهم درخواست دوستی دادیم و خصوصی چت میکردیم ؟؟؟؟گفته بودم هماتوم دارم

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔
اره حقیقتش  میخام احساس کنم مثل من هم هست من تنها نیستم....

مطمئن باش تو این دوره تنها نیستی

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡

خونه 200 متر از خودمونه، یه زمین که خیلی ارزش نداره دوره مجردی خودم خریدم، یه پراید، یه سمند که چون اسممون تو قرعه کشی درنیومد از بازار آزاد گرفتیم، تازه داشتیم از زیر فشار قسطا نفس می کشیدیم که دوباره رفتیم زیر قسط، دیگه حساب قسطا از دستم رفته ماهی9 یه 10 تومن، درامدمون هم امسال با هم شده 15

به آرزوهایم قول رسیدن دادم

بچه ها من پست مو پاک کردم 

به نظرم خیلی مشکوکه تاپیک

بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز 
نه ما هیچی نداشتیم از اول چند سال پیش من و شوهرم خیلی وضع بدی داشتیم من پولای ته کیفم را میدادم بره ...

عزیزم خدارو شکر کن ک دارید

از خدا بیشتر بخاه بهتون میده

15 میلیون پول کمی نیست

ببین خیلیا زیر 5 میگیرن 

یادت نیست بهم درخواست دوستی دادیم و خصوصی چت میکردیم ؟؟؟؟گفته بودم هماتوم دارم

والا منم بی هواسم 😣 

ای بابا پس دفع نشدهماتومت☹☹☹😣 

ان شاالله این دفعه ی بارداری سالم قسمتت بشه دوست عزیزممم 

منم قبل این ی سقط تو ۶ هفته داشتم 😣 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
بچه ها من پست مو پاک کردم  به نظرم خیلی مشکوکه تاپیک

چیش مشکوکه!؟

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️
عزیزم خدارو شکر کن ک دارید از خدا بیشتر بخاه بهتون میده  15 میلیون پول کمی نیست ببین خیلیا ز ...

من از همه دل بریدم همون اوایل عزیزم فقط چسبیدم‌ ب خدا اینان داشتم قطعن خدا کمک میکنه و کرد راه سختی بود ولی بازم شکر الان از خیلیا ک مسخره ام کردن سرترم 

مطمئن باش تو این دوره تنها نیستی

💗💗💗

تا حالا همین فکرو داشتماااا

جدیدا میبینم انگار دیگه تنهام 

مگه کسی ک تو اشناها بیچاره شوهرشون معتاده خب وضعشون پایینتره

دیگه بقیه نه... اصلا.

💗💗💗 تا حالا همین فکرو داشتماااا جدیدا میبینم انگار دیگه تنهام  مگه کسی ک تو اشناها بیچاره ...

به فامیل کاری نداشته باش 

منم تو فامیلم پولدار زیاد دارم ک بارها بهم گفتن چجوری تو خونه 68 متری میخوای دووم بیاری 

پول خرید خونه رو میدادین ی خونه بزرگ رهن میکردین

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡