2777
2789
عنوان

بیاید بگید خدایی وضع مالیتون چطوره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5961 بازدید | 198 پست

خونه اره داریم بد نیست 90 متر 

ماشینم داریم 230

مغازه نه

پس اندازم 40 تومن داریم الان 

حقوقم ندارم واس خودم کار میکنم ایشالا مزون میزنم ولی ماهی 3 تومن درمیادخداروشکر 

همین :) 

رسیدن بهش آرزومه.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشین سمند مدل ۸۷

پس انداز ۶۰۰هزارتومن

مستاجر

دیگه خیلی صداقت داشتم دروغ نگفتم ۵۹۸تو حسابمه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

خونه داریم ۱۴۰ متر پدرشوهرم برا شوهرم خریده بود

ماشین داریم پژو

مغازه موبایل فروشی جدیدا شوهرم و براددشوهرم شریکی زدن

یه زندگی معمول البته شتید چون بچه نداریم اگه بچه داشتیم زندگیمون خیلی سخت تر میشد

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤

مجردم هم بابام خونه داره هم ماشین 

خودمم جقوق دارم

الان حال شما عوض میشه بفهمی بقیه چی دارن؟؟

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

من درامد شوهرم ماهی ده پونزده تومنه البته حدود ی سالیه 

اما از بس هیچی نداشتیم تازه تونسته کارگاهو ابزارش را بخره و هیچی دیگه نداریم ی پارس صفر هم داریم منم خودم ی دویست طلا خریدم 

دونستنش چه فرقی به حال بقیه داره 😐

وای هلن سلام خوبی 

بچم سقط شدا

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔

تمام داراییم همسرم و دوتا بچه هام و سلامتیم .

خونه نه 

پس انداز صفر

ماشین پراید 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱