2777
2789
عنوان

بیاید بگید خدایی وضع مالیتون چطوره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5963 بازدید | 198 پست
من از همه دل بریدم همون اوایل عزیزم فقط چسبیدم‌ ب خدا اینان داشتم قطعن خدا کمک میکنه و کرد راه ...

خداروشکر میکنم خدا بیشترش کنع عزیزم ولی حواست باشه دل کسیو نشکنی  غصه نخوره چون میگی خودتمم قبلا اینجوری بودی

از عرش ب فرش از فرش ب عرش

ببین خدا چ میکنه

واسه ماهم دعا کن 

خونه پیش فروش کردیم ۱۱۰متری...

ماشین۱۴۰تومنی..۲۰۷قرعه کشی دراومدیم قراره اینو بفروشیم نصف پول ۲۰۷ رو بدیم بقیش‌موقع تحویل..

درامد۵_۸

پس انداز صفر چون همشو بابت خونه دادیم

نیلوفر و باران در تو بود خنجر و فریادی در من،فواره و رؤیا در تو بود تالاب و سیاهی در من، در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز كردم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه خونه 68 متری منطقه نسبتاپایین ویه پژومدل پایین حقوق خودم وشوهرم رویهم به 3500نمیرسه هردومون بچه بالاییم هردوکارمندیم و رتبه کاری خوبی داریم ولی خوب شرکت خصوصیه وحقوقش پایینه متاسفانه همسرم هم بااینکه میتونه امانمیخوادبیشترتلاش کنه وازوضع فعلی راضیه راستش تاهمین هفته پیش خودم هم راضی بودم چون کنارهم خوشبختیم اما چندروزیه ازوضعم ناراضیم ودارم تلاش میکنم مثل قبل شم دعاکنین خدابهمون بچه بده تادوباره شادی به زندگیمون برگرده 

ینی درآمدتون زیر ۲ تومنه؟

شغل شوهرم آزاده 

یه ماه میبینی 700.800تومنم بزوره .

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
اره حقیقتش  میخام احساس کنم مثل من هم هست من تنها نیستم....

همه مدل ادم هست پولدار تا فقیر همه گروه ها هم کلی جمعیت داره

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
بورس کله گندشون کرده؟چقدر درآمد دارن حدودن ماهیانه از بورس؟

بستگی به سرمایه داره 

هچرچی ببشتر باشه سودشو بیشتره

یکیو میشناسم که با ۱۵۰ رفت تو بورس 

توی دو سه ماه  اول ۵۰ سود کرد 

ولی خب بقیه سرمایه هاشون بیشتره

بیشتر سود میکنن

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️
با این حقوق در چه حد میگذره؟

قبلا خیلی خوب بود کار شوهرم بیشتر بود خداروشکر ناشکر نیستم 

قبل عید دست همسرم اسیب دید نتونست کار کنه عقب افتادیم ازونطرف کرونا اومد دیگه کلا چند طبقه اومدیم زیر خط ولی باز خداروشکر لابد حکمتی توش بود 

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
سرمایه اقوامت که رفتن تو بورس حدودن چقدر بود؟

عزیزم متغیر بوده

یکی ۱۰۰ تومن

یکی یه میلیارد

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️