2777
2789
عنوان

کسی کراتین مو انجام داده؟

350 بازدید | 22 پست

موهام بعد دکلره و چندبار رنگ خیلی خشک و وز شده اصلا حالت نمیگیره شامپو و ماسک مو و وازلین و روغن زیتونم تاثیر نداره...میخوام برم کراتین کنم..

کسی انجام داده؟راضی بوده؟ارایشگر میگه ۶ ماهو تضمین میکنم و بمونه رو مو

به دستان خدا خیره شدم ، معجزه دیدم🤩

من یه هم کلاسیام انجام داد

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستم موهاش کم پشت بود بدرد نمیخورد 

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈
خب بعد۶ماه چی😐 دوستمم مثل شما بود برد کوتاه کرد موهای خودش دربیاد 

کوتاه اصلا ب صورتم نمیاد موهامم فرِ کوتاه شدنی خیلی بد میشه

به دستان خدا خیره شدم ، معجزه دیدم🤩

اگه انجام بدی از اینی که هست بدتر میشه من انجام داوم ۲   ۳ سال پیش موهام به پشم تبدیل شده با اینکه خیلی مراقبت کردم و شامپو ویتامینه مخصوصشم خریدم ۳۰۰ تومن اصلا هم تا ۶ ماه دوام نداره نهایتش ۴  ۵ ماه با اینکه من اریشگاه و خوب و معروفی هم رفتم

چطور شد ؟خوب بود؟

آره البتع اون پسره یه بار موهاش سوخت ولی بار دوم خوب شده بود

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚
حجم موهام زیاده گفته ۸۰۰ در نظر بگیر

فقط مطمئن شو موادشون اصل و خالصه و مواد صافی نمیزنه به سرت که اگه بزنه بخدا بیچاره میشی موهات عین چوب خشک شق و رق وایمیسه و از ساقه قطع میشن موهات

بزغاله ها وقتی ناراحتن صداشون بزغالود میشه  تو اگه بیل گیتس بودی باغچه خودتو بیل میگیتسیدی😏🖖