2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان دقیقا این تاپیک مث همون موقع هایی که من و حالم می رفتیم زیر پتو ترسناک ترین چیزا رو می‌گفتیم از ترس گریه میکردیم بعد میخندیدیم الان حس میکنم ممنون زیر لحاف  داریم همدیگه رو میترسونیم😂😂😂😂

واقعااا خیلی ممنونم منم اینکا و میکنم من میرم حموم صدای جیغ زن و مرد و بچه میشنوم زیر آب انقد همسرمو ...

حتماحتماانجام بده من باچشم خودم میدیدمشون جای دندوناشون روصورتم،البته اون کسی که اینکاروبرام انجام دادگفت دیگه اتفاقایی که برات افتاده پیش کسی نگووبهش فکرنکن من ازهمزادبدتربودنمیتونم بگمش.ولی حتمااینکاراروبکن وبعدایت الکرسی بگوخدایاماراازمضرات آسیب ها لطمه هاوبلاهای اطراف حفظ کن بعدش خیلی سروصدامیادتایکی دوهفته ولی ازبین میره اون خانومه گفت امواجشونه

من هفت ماهه باردار بودم فیلم آل که مصطفی زمانی توش بازی کرده بودو دیدم یعنی وحشت کرده بودند تا دوماه ...

خب نگاه نکنید ...من اصلا همچین چیزی نگاه نمیکنم

خدایا شکر💞💞💞💞💞💞
حتماحتماانجام بده من باچشم خودم میدیدمشون جای دندوناشون روصورتم،البته اون کسی که اینکاروبرام انجام د ...

وااای....یعنی صورتتو گاز می‌گرفتن چقد بد جنس بودن....

خدایا شکر💞💞💞💞💞💞
مستاجریم به همسرم میگم من از این خونه میترسم از اینجا بریم الان دنبال خونه میگردیم من خیلی شدید از ی ...

سریعاجابه جابشیدوقبل رفتن بروپیش دعانویس براش بگوایناروبعدبگومیخوایم جابجابشیم کاری کنیدکه اینایی ک توخونن باهامون نیان همونجابمونن

وااای....یعنی صورتتو گاز می‌گرفتن چقد بد جنس بودن....

کاش گازبودفقط.رابطه جنسی داشتن بعدش میدیدم صورت واینام مثل جای مکیدنه آدمه وای خدابه اون خانم سلامتی وطول عمرباعزت بده که انقدرکمکم کرد.